setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Derbi de color blanc. Esperem el bon talant

27 febrer 2014 – 22:03

Ja es a la volta de la cantonada el derbi: Sóller- Port de Sóller. Diumenge a les 16.30h. Tot fa pensar que el C. F. Sóller ho te tot a favor, és el Líder de Preferent i per jo té: Millor plantilla, millor trajectòria i millor afició. Bé, el de millor no, més nombrosa  si, perquè penso que la millor és la del Port, aquesta és la meva opinió.

El Sóller ho te tot a favor, més suport per part dels aficionats , és millor equip, va primer i te la moral pels núvols. El Port que ha estat en hores baixes les darreres jornades, no obstant la victòria de diumenge davant L´Esporles  li pot suposar una dosi important de moral, estic segur que aquesta autoestima es pot convertir en cent cavalls de força. La mentalització dels jugadors portuaris pot ser decisiva en el derbi, ells poden donar el millor, no tenen res a perdre i si molt a guanyar.

Pot ser un partit fantàstic entre dos equips que es juguen tres punts  i el proseguir millor. El més important que hi hagi esportivitat entre els jugadors i sobre tot entre les dues aficions,  com jo demostraren en el primer partit donant un exemple de bon talant i de companyona ble. El  Sóller va saber guanyar. El Port va saber perdre. Esperem que sigui el mirall del partit de la 1a. volta, independentment del resultat final. Que guanyi el que més marits faci.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.