setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El volei Sóller per sobre els millors. El Derbi Port- Sóller el dia del futbol solleric

15 octubre 2013 – 21:59

Segueixo opinant de l’esport de moda a Sóller, que és, sense dubte, el Volei, si ho dic és per què ho he pogut tocar amb les mans. L’esperit competitiu és la millor i única arma per conquerir l’èxit de qualsevol esport individual i col·lectiu. La clau d’aquest èxit la té el Volei Sóller, ho està demostrant amb el seu ampli repertori. Avui xerro amb Aina Freixes, ha acabat l’etapa de cadet i passa a juvenils. Té 16 anys, estudia primer de Batxiller i, el que més li agrada a part del Volei és fer vida social. Iniciem la tanda de preguntes: Comences la teva sisena temporada, és aquest el teu millor moment? “L’any passat va ser el millor any. Enguany he d’aplicar el que he après per seguir evolucionant, tant físicament com psicològicament, per millorar en el joc”. Quina ha estat la major alegria assolida jugant a Volei? “Guanyar el campionat de Balears contra el Bunyola, el que ens va facilitar jugar el campionat d’Espanya, on milloràrem la posició anterior”. Has après tot el que es pot aprendre o pots evolucionar més? “He d’aprendre a pensar més aviat en jugades puntuals”. De què jugues, és el lloc que més t’agrada, i és en el que dones més rendiment a l’equip? “Jugo de col·locadora. És el lloc on em sento més a gust. Sí, és un dels llocs on dono més rendiment.” I com creus que t’anirà amb el canvi de categoria? “Esper que bé. No és una categoria nova per jo, ja que, l’any passat hi vaig jugar i em vaig desfer bé, no te perquè ser diferent”. I ja per acabar, descriu les millors virtuts de la col·locadora? “Ha de pensar la millor jugada de manera ràpida i precisa perquè la companya pugui atacar amb la finalitat de fer el punt”. Aina és una noia amb les idees clares que sap el que vol.

Andrés Vilariño, el pilot basc flamant guanyador de la Pujada al Puig Major. La setmana que ve entrarà en escena Carol Casasnovas.

El derbi fou un exemple d´esportivitat,  un partit molt anivellat, que el Sóller es va fer amb el triomf,  tal vegada el més just fou l´empat. L´aficio  que va assistir en gran nombre, va respondre a  l´enfrontament i gaudir d´un maravellos dia de futbol.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.