setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El desencís de la desaparició del SBd!

21 juny 2012 – 7:56

Ahir es confirmava la noticia de que el Mariana no inscrivia l’equip de Lliga Femenina a conseqüència de no tenir suport econòmic ni de les institucions ni d’empreses privades.

Hem perdut la gran ocasió de tenir un equip a la màxima categoria del basquet espanyol amb un pressupost molt baix, no ha estat possible per la manca de suport, per tant tenim el que ens mereixem aquesta és la pregunta?

 1. 2 respostes a “El desencís de la desaparició del SBd!”

 2. Juan Pedro Vallés:”Volia enviar el següent comentaris en es teu Blog sobre “Noticies recents de Futbol i Basquet” però me dona un error.

  Pots penjar en es te Blog:

  El diari Ultima Hora d’avui publica una mala notícia “El Mariana llança la tovallola” en el qual assenyala a les institucions com a responsables de conduir a l’entitat «una situació de bloqueig que no ens permet fer front als requisits econòmics establerts per la Federació espanyola de Bàsquet ».

  Quan tindrem polítics al capdavant de les institucions locals i autonòmiques que demostrin la seva capacitat i eficàcia com a gestors?
  Potser quan puguem votar “llistes obertes” (persones) en lloc de “llistes tancades” (grup de persones) dels partits polítics!!!!

  Per finalitzar, vull citar un comentari d’un seguidor del Blog d’Eduard Punset que diu “cada dia hi ha més abisme entre la gent del carrer i els polítics … la diferència és que nosaltres hem evolucionat i ells no!”

  Per Joan Antoni Castanyer el juny 21, 2012

 3. A partir d’ara el vostres comentaris les publicaré un cop les hagi supervisat, perdoneu les molèsties

  Per Joan Antoni Castanyer el juny 21, 2012

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.