setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SBD perd a Salamanca,fent un bon partit(77-72) El Sóller a pel Serveri

18 desembre 2011 – 11:43

El SBd!  no va poder amb el gegant Salamanca, la sorpresa va poder saltar ja que faltant dos minuts el tanteig era d’empat a 72 peró la premuda final de Salamanca fer caure el que hagués pogut ser la sorpresa. El SBd! dugué quasi sempre el control del joc i del marcador, doncs el potentíssim equip local fe valer la seva major qualitat a les acaballes.

 El Sóller de Kike avui anirà a per totes com tal de guanyar al Serveri i així mantenir la diferència de 6 punts al seu més immediat seguidor Xilvar.

 1. Una resposta a “El SBD perd a Salamanca,fent un bon partit(77-72) El Sóller a pel Serveri”

 2. Bona nit Joan Antoni,

  Ja que em comentaves que volies fer-me una petita entrevita i per si trobes oportú afegir en la teva crònica esportiva “Sensacions” d’aquesta setmana, el relat de una vivència i reflexió conseqüent:

  Fa uns anys, quan el Club Joventut Mariana volia captar Socis per a l’equip de Lliga Femenina i entre altres iniciatives, al llarg dels matins de diversos dissabtes es va posar una “taula informativa” enmig de la plaça de la Constitució de Sóller, amb un cartell publicitari molt vistós, tipus display.

  Un dia, se m’acoste una dona francesa agradablement sorpresa que Sóller pugui gaudir d’un equip de Bàsquet en la categoria Nacional de Lliga Femenina i em va explicar que ella formava part de la directiva d’un club de bàsquet a França – El Basketlandes – que també disposa d’un equip a Lliga Femenina.

  Em comentar que vivia al poble de Saint-Sever, al sud de França, d’uns 5000 habitants, i que quan l’equip de bàsquet de Lliga Femenina ha de jugar un partit a casa, és com un dia de festa per la gent del poble: el pavelló esportiu de 1000 places, es queda petit per la gran afluència de gent i es crea un gran ambient estimulant: Músics, cançons, penyes, samarretes amb els colors del Club, etc., etc.

  Avui m’he connectat a la pàgina del web del Club Basket Landes i m’he quedat sorprès ja que a més de seguir militant a la Lliga Femenina francesa, l’equip està competint també en la en la Lliga Europea de bàsquet … Tot un exemple de perseverança d’un equip, amb el suport incondicional de la gent d’un poble (uns 5000 habitants…) i dels seus patrocinadors.

  Al llarg d’aquests anys de competició, a nivell Nacional, perquè no ha passat una cosa semblant a Sóller?

  Per Juan Pedro Vallés el des. 20, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.