setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Dissabte Sóller Bon dia- Eivissa amb signe casolà a les 18 hores a Son Angelats

10 novembre 2011 – 22:34

Tot fa pensar que el Sóller Bon dia no te perquè pesar gaire pena per guanyar a l´ Eivissa vingut a menys un any per l’altra, però jo sempre dic el mateix els confiats van al infern caldrà no confiar-ne i ja des de el primer minut anar a per totes per guanyar sense angunies.

El concurs de quin lloc ocuparà el Sóller Bon dia a final de lliga de moment es pot posar en marxa fins el 31 de Desembre, de moment no sabem el regal del guanyador, podeu fer la vostra travessa. En Xisco Rullan  ha dit que farien sisenes, per tant ja ni ha un que participa.

 1. 2 respostes a “Dissabte Sóller Bon dia- Eivissa amb signe casolà a les 18 hores a Son Angelats”

 2. “L’avis arriba tard” – Una mostra de una politica irresponsable

  Ahir, llegint el “Diari de Balears” m’ha sorprès veure, en la secció de Política Esportiva, uns titulars com “El Govern ofega Els clubs d’elit” o “Indignats i preocupats”, amb entrevistes als directius dels equips balears que competeixen a nivell estatal (veure detalls en fitxers adjunts).

  Pel que fa al present i futur de l’equip “Sóller Bon Dia”, del Joventut Mariana, crec que s’han encès les llums vermelles d’emergència i si no es recondueix la situació de cobrar 170.000 euros de la temporada passada, l’equip no arribará a final de la competició 2011/2012, sabent que s’ha retallat un 45% el pressupost de la Fundació Illesport per al 2012.

  A sobre, el “avís” de la Direcció General d’esports arriba tard, és a dir que els Clubs ja s’havien inscrits en la competicions nacionals quan els “responsables” polítics s’adonen de la repercussió d’aquestes decisions sobre la sostenibilitat financera de els Clubs inscrits.

  Per Juan Pedro Vallés Frontera el nov. 11, 2011

 3. Jean Pierre, totalment d’acord, avui he escoltat la COPE en el Programa den Tomeu Maura i efectivament els retalls són d’extrema gravetat, deixaran el clubs de les Balears que juguin en categories Nacionals arruïnats, que no sols és el SBD. El que es imperdonable és el no haver-ho sabut abans de començar la temporada, el plantejament per part del Club hagués estat diferent. Ja fa dies que em parlo amb gent de l’entorn del Basquet de que les possibilitats són moltes si no es posa remei de que aquest sigui l’últim any del Sóller Bon dia.

  Per Joan Antoni Castanyer el nov. 11, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.