setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Viatge a d´Alt d’Urgell una passada

18 octubre 2011 – 13:10

Tot una passada de viatge amb el Sóller Bon dia!. Un començament feliç amb l’arribada a Cal Teixidó a d´Alt d´Urgell, allà si troba un hotel de muntanya a un poblet de 800 persones. En Joan Vidiella ens atén de meravella, el paratge és un encant de contes de nin menut, l’estància curta però un tant profitosa, en trobo amb l´amo Pere que molt voluntariosament m’acompanya i obri el temple de Sant Vicenç d´Estamariu, allà put veure unes obres d’art del segle XI pintures  romàniques de diferents Sants i Mare de Déu, un gust que em quedarà pel record, i aquest poblet un encant i la gent també.

El partit complicat però resolutiu per part de les jugadores de Méndez que varen saber marcar les pautes d’un matx, que tot i anar per davant les de l´Urgell no es donaren en cap moment per vençudes, al final guanyaren les millors i aquestes foren les nostres perletes.

Un viatge per desconnectar i gaudir d’un encant ecològic i un partit de basquet ben treballat i ben guanyat. Gràcies amics d´Estamariu den Joan Vidiella i de l´amo Pere de la fundació Sant Vicenç.

  1. Una resposta a “Viatge a d´Alt d’Urgell una passada”

  2. Apreciat Sr.Joan.
    Son LA NURIA i EL JOAN, els propietaris de Cal Teixido, estem encantats amb la seva publicació, es un home de paraula, i es un honor per nosaltres haver-lo tingut a vostè i a tot l´equip d´unes noies tan trempades al nostre hotel.
    Moltes gràcies per venir, quan vulgui tornar estem a la seva disposició.
    Salutacions molt cordials. Nuria i joan, gerents

    Per Joan el oct. 20, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.