setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Diumenge en escena tots els equips del Volei Sóller a Son Angelats 18,30h

5 octubre 2011 – 21:29

Si senyors vull xerrar del Volei Sóller i amb moltes ganes, tenc tants de motius que no m’atreveixo a desvelar-los, tal vegada un dia ho faré, però els responsables del volei Sóller saben bé, que jo sempre he estat al seu costat, perquè valoro moltíssim la seva tasca. Tot i que em sento atrapat pel futbol i el basquet a partir d’ara estaré més que mai vora el volei Sóller.Anem al que toca diumenge dia 9 la presentació al pavelló de Son Angelats- esperem que no plogui- a les 18.30 hores començarà la festa. Segur que aquests bergants ens tindran qualque sorpresa especial preparada com sempre fan. Allà hi serem, si Déu ho vol.

  1. 2 respostes a “Diumenge en escena tots els equips del Volei Sóller a Son Angelats 18,30h”

  2. Hola mister, diumenge arrancam de nou amb qualque sorpresa, molt de volei e infinites ganes de passar-ho be.. tothom convidat!. Salut!.

    Per Albert el oct. 7, 2011

  3. Mister, gracies per venir ahir a Son Angelats. Crec que tothom quedà content de sa festa. Es mes petits flipaven quant anaven arribant a nes pavelló i veien es sarao que hi havia montat… i sa resposta de sa gent es lo que mos fa seguir.. gracies a tots. Salut!

    Per Albert el oct. 10, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.