setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Dissabte un apassionant Sóller Bon dia!- Girona a les 18, hores, a Son Angelats

28 octubre 2011 – 19:34

No serà tasca fàcil pel Sóller Bon dia!, en els partits preparatoris varen perdre contra la catalanes, tot i això ara és un història diferent i amb el suport de la afició i el fet de jugar a casa sempre és una avantatge, no molt gran, però una avantatge, jo confio amb les jugadores de Jordi Méndez que aquesta setmana han preparat amb molta serietat aquest matx tan important.

 1. 13 respostes a “Dissabte un apassionant Sóller Bon dia!- Girona a les 18, hores, a Son Angelats”

 2. Si no em falla la memòria, crec que d’ençà que som a LF no hem guanyat mai al Girona. De totes maneres sempre ens quedarà aquell 3 de maig de 2008, on si li guanyàrem en el partit definitiu que ens va donar l’ascens de LF2 a LF!! I no ho canviam per res! Tot i això, som optimista! Per això apost per un +6 pel SBD!!

  Per Xisco Rullan el oct. 29, 2011

 3. Xisco i tant que en record de l’ascens, faltant pocs segons Maria Moreno va fer un triple que ens portar a la prorroga i desprès li guanyarem al Girona, allò no te preu. Però ara, que vols que et digui, em fa ràbia el haver perdut aquets dos últims partits a casa. Penso que seguessin pogut guanyar si l’equip hagués estat millor, docs això és el que tenim.

  Per Joan Antoni el oct. 30, 2011

 4. Quantes jugadores solleriques jugan amb aquest equip?

  Per Infante lois el oct. 30, 2011

 5. Molt bé Infante ets un crack. De Sóller cap, l’entrenador i el segon son de Sóller hi juguen tres mallorquines. I ara la pregunta és tots els jugadors del Port son de Sóller? i tu ho ets de Sóller?

  Per Joan Antoni el nov. 1, 2011

 6. Per cert Infante no et vaig veure diumenge a veure el port de Sóller

  Per Joan Antoni el nov. 1, 2011

 7. Molt be JOAN ANTONI, de Sóller domés el segon entrenador, jo son SÓLLERIC de fets i de naixement. vaig voure el basket, es port i el SÓLLER B.Tú no en vares voure pero jo a tú sí, duies una gorra blava,i no en vares voure perque no saps qui som i no fassis afirmacions perque si no dic qui som estaries cercant molt de temps, ara, que si els meus comentaris o preguntes te molesten me atur de escriure.Jo vaig fer la pregunta perque sabies que picaries perque el basket t’agrada molt pero, Te sentit aquest equip amb sa crisis existent a un poble com Sóller sense jugar cap Solleric? No es per ofendre a ningú simplement es una reflexió

  Per infante lois el nov. 1, 2011

 8. Soy un seguidor del basquet y leo el bloc de Joan Antoni, nunca escribo, pero en esta ocasión si me parece oportuno hacerlo. Aun hay gente que es capaz de clasificar a los que son o no de Sóller ¿Como las jugadoras del Mariana no son de Sóller ya no vale la pena hacer equipo? este equipo se formo cuando no habia crisis. Es lamentable. Yo soy de Sóller aunque no naciera en el valle tengo una familia aqui. Señor Infante yo me siento tan Solleric como pueda sertirse usted o mas, y a todos los residentes les considero de Sóller.

  Per Solleric el nov. 2, 2011

 9. Nota per Infante:Segur que no se qui ets en un cent per cent, però si, amb un noranta per cent. Jo se amb un percentatge elevat qui són els que entren, tenc els meus trucs, però mai ho faré a saber. De totes maneres això de signar amb un pseudònim s’acabarà, aviat canviaré el sistema, però ja en parlaré més endavant. El que entres o no, és compta teu, a mi no em fas nosa, tot el contrari, tu pots fer el que vulguis, jo sempre tindré la darrera paraula és el meu blog. Referent a l’equip de basquet que no hi ha cap jugadora de Sóller és la teva opinió que respecto, però naturalment no comparteixo.

  Per juan antoni el nov. 2, 2011

 10. Bueno Solleric, no se trata de clasificar a nadie, simplemente que para mi en los tiempos que corren tener un equipo de estas dimensiones, en un pueblo como Sóller, es desmesurado y más vuelvo a insistir sin ninguna jugadora de Sóller.Todas ellas son profesionales,muchas no sabían ni habían hablar nunca de SÓLLER y si el día de mañana no cobran, que va a pasar?.Pués va a pasar que van a denunciar el club, con todo lo que esto conlleva. hay experiencias en Sóller de cuando estuvo en segunda B, jOAN ANTONI LO SABE BIEN..La única diferencia es que la gente que lleva el basket es gente muy honrada y trabajadora, pero lo más seguro es que muchas veces les debe costar dormir pensando de donde van a sacar tanta pasta para pagar todo este presupuesto.Joan parece que sólo te preocupa quien es uno o otro y yo creo que mientras se hable con respeto no importa el nombre

  Per infante lois el nov. 3, 2011

 11. Infante, a mi no em preocupa res, tu em dius a jo que em fas una pregunta perquè sabies que picaria; tu m’ha dius que em vares veure amb una gorra blava, i jo a tu no, perquè no se qui ets. Bé és igual!. Qui parla de qui a vist a un o l’altra ets tu. Jo simplement te dic que se qui ets i tu em dius que no, això es tot. Redéu que et sap de greu que es pugui saber la teva identitat.

  Per juan antoni el nov. 3, 2011

 12. Joan tens rao

  Per infante lois el nov. 4, 2011

 13. Tens tota la rao del mon infante lois.

  Per Aficionat el nov. 5, 2011

 14. Qui va dir que tenia la raor poca raor tindria, perquè la raor no esta en el poder absolut de ningú. Tal vegada es podria donar la raor aquells que intentessin raonar amb els demes. Sigui com sigui, el voler tenir la raor demostrant la veritat del tema determinat sempre es podrà debatre. També hi ha moments, que per cansament o poques ganes de debat donen la raor, doncs, el que fan es menysprear a l’altre. El donar la raor està bé, sempre i quan els arguments que donen siguin els adients.

  Per juan antoni el nov. 6, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.