setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Xus Brugos va decidir partir

2 setembre 2011 – 5:43

Quan es va produir la noticia vaig voler parlar-ne, però altra cop per problemes tecnics no ho vaig poder entrar. Doncs un cop vaig saber les dues versions, tot i que les de Xus ja la coneixia, en faltava la del Futbol base. Jo he arribat a la conclusió;  les dues parts tenen raor, entrar en detalls seria llarguíssim, nomes dir que Xus  va tenir el beneplàcit de la junta directiva pràcticament sempre, aquests cop el futbol base li ha dit que no. En Xus és i serà un entrenador guanyador i ell a la seva plantilla sempre va aportar el que fos con tal de tenir els jugadors mentalitzats i motivats, i sobre tot a part d’ensenyar va educar. Va tenir pares descontents i pares contents, normal. Ara l’hem perdut i sempre sap greu perdre un bon entrenador.

 1. 4 respostes a “Xus Brugos va decidir partir”

 2. Vull puntualitzar a que m’ha dit que NO la directiva i coordinador.
  Se me va dir que havia de fer 25 fitxes de jugadors i que aquets havien d’anar jugant fent una rotació i sense despreciar a cap jugador, que els partits fàcils els tenia que aprofitar perque jugasin els més fluixos i així donar oportunitats a tots. Aixó no es la meva manera de fer feina, crec que s’ha de donar tanta importancia als partits fluixos com els forts, mai s’ha de despreciar al rival, a més si quan jugues contra els darrers treus els suplents (els més fluixos) els hi estas diguent “ara surts perque aquets son fluixos” els estas discriminant. La meva opinió i decisió va esser que jo volia 20 fitxes i que els 5 nins descartats els hi donassim l’oportunitat de seguir entrenant sense pagar quota i a voure que pasava durant la temporada, crec que els nins no els has d’enganar i els hi has de dir lo que hi ha desde un principi, no els hi has de crear falsas expectatives.
  Tampoc estic d’acord amb la linea pressa aquest any de que no els interesa pujar de categoria, de fet han renunciat a pujar a Primera a la categoria Infantil (s’ha despreciat de nou els atl.lots diguent que no serveixen per jugar a primera) La meva filosofia es que el futbol base a de suministrar jugadors per els equips seniors de Sóller i si aquets volen estar a 3ª divisió has de tenir equips competitius a la base (Infantil i cadet a primera i juvenil mínim a preferent).
  No puc afirmar que la meva idea es la bona, simplement es la meva filosofia, si els directius i coordinador actuals tenen aquesta altre me pareix totalment respectable, però lo que no puc fer es mantenirme a un club a on no compertesc la manera de fer feina.
  Els hi desitjo tota clase de sort i que haguin encertat en la seva decisió i que jo estigui equivocat per be dels atl.lots.

  Per Xus el set. 2, 2011

 3. no crec que s’hagui perdut tant, això són cicles.EL Sóller ha tengut grans entrenedors com Jaume frontera, Vallespir, GOST,Miguel Bestard, etc… i ha seguit jugant, el port , el futbol base igual. Sa vida es així, ojalá li vagi molt be a son ferriol

  Per infante lois el set. 2, 2011

 4. Joan estas en el paro o amb en xus s’acaba es deport a Soller?

  Per Infante lois el set. 15, 2011

 5. No estic al paro, o be si, segons com es miri. Altra vegada està bloquejat, però hi ha dues entrades noves a les finestretes d’alt, són pagines que es poden llegir.

  Per juan antoni el set. 18, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.