setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

La inconpetència de la Federació Espanyola de futbol

18 agost 2011 – 18:51

Es renten les mans de l’agressió de Mu a Tito, els insolents de la Federació Espanyola de futbol, res es pot esperar dels que regeixen l´organisme, començant pel President i acabant pel darrer vocal.

El cas Mauriño és el clar cas d’una negligència total i absoluta dels incompetents federatius, Déu ni do, no volen saber-ne res de la agressió den Mau a Tito, és curiós, si això ho fa qualsevol entrenador de Primera avui ja es sabria la sanció, al Madrid li tenen pànic. Així esta el futbol espanyol!

Pel que fa a la vaga no han sabut posar remei, quina pena! Entre uns i altres no han trobat la solució al tema, tal vegada l’associació de futbolistes també podrien haver posat qualque cosa de la seva part, tot i que gruix de culpa la tenen els representen la federació, mentre els afeccionats, aclamen al Cel i qüestionen les desmesurades pagues dels futbolistes, malament esta la situació.

  1. 2 respostes a “La inconpetència de la Federació Espanyola de futbol”

  2. Joan tu sempre filant tan prim defensant la teva veritat , crec que no ni ha per tant i en relacio a la vaga jo no els deixaria jugar fins que els clubs pagassin la seguretat social com tot bon espanyol, ja esta be tante hipocresia

    Per Infante lois el ag. 18, 2011

  3. Digues que si JAC la vaga de futbolistes és un merder. Infante Lois això n’és l’actualitat que no t’he enteres tio

    Per Maria Antonia el ag. 20, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.