setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El C. F. Sóller te equip per tornar a Tercera Divisió?

21 juliol 2011 – 18:23

Aquesta setmana ha començat a escalfar la maquinaria el C. F. Sóller baix les ordres de Kike Pérez. Amb les novetats de Edi Riera, Carles San Jose, Marc Tovar, Roque, Carcelen, Miquel Ramon i com a estrella estel·lar Tomeu Reynes, A més del bloc de l’any passat per cert hi haurà  algunes baixes per difents motius.- De baixes i altes el setmanari Sóller donarà aquesta setmana amplia informació-. El meu comentari no és d’un desmesurat  optimisme, perquè considero que serà molt difícil aquest any la Preferent, doncs la quantitat d’equips que s’han assortit de bons futbolistes és una realitat, però si és de pura lògica que el bloc del Sóller inspira més confiança que mai. Vosaltres que trobau?

 1. 32 respostes a “El C. F. Sóller te equip per tornar a Tercera Divisió?”

 2. jo trob que en Dani Balcaneras tendria que quedar aqui.. dels maxims golejador els darres anys y molt bo tecnicament.. el problema es que no en poren tenir tots els qui un vol.. y els nous que vendran tenen molt bona pinta!

  Per futbol7 el jul. 24, 2011

 3. miquel sampol ha fitxat per reforçar la banda dreta,si es posa a punt(que no en tenc cap dubte)un bon fitxatge

  Per griset el jul. 24, 2011

 4. Hola Joan, saps si en Jandro juga amb el Sóller enguany? Aquest al.lot hi hauria de jugar, intel.ligència i tècnica pel centre del camp. Tomeu Reynés un autèntic crack! El Sóller enguany pujarà sí o sí!

  Per jon el jul. 24, 2011

 5. El Sóller li vendra just mantenir la categoria.VAMOS PORTTTTTTTTTT

  Per infante lois el jul. 25, 2011

 6. infante no te pasis

  Per futbol7 el jul. 25, 2011

 7. Es vedad que dani “V”alcaneras es un gran jugador, pero lo cierto es que mientras el director deportivo cometa ciertos errores ,de dejar escapar gente como Mikel oliver que es de soller y dice no estar motivado es por algo… no sere yo que lo motive!!!! no soy su director deportivo ni su mister… Ojala el soller ha tercera!!!!! pero con cabeza con ciertas desiciones!! y el puerto creo que le faltaria algo mas pero tiene equipo para los 4 primeros.

  Per vall el jul. 25, 2011

 8. Es verdad

  Per vaya vaya el jul. 25, 2011

 9. No me pas FUTBOL 7, jo crec que te un equip descompensat, falta gent es mig des camp, a sa porteria, ojala en MARIO no tengui cap problema.En canvi te el millor jugador de preferent Tomeu Reynes que juntament amb en Marc Tovar poren destrossar qualsevol equip.Jo personalment en Valcaneras no m’agrada en canvi en Miquelet Oliver molt.fITXA per es port Miquelet.Sabieu que aquest director deportivo del Sóller anys enrere feia socis per el Port?curios no i ara tot el contrari es dedica a despotricar contra ells.

  Per infante lois el jul. 26, 2011

 10. que dimita este director deportivo

  Per vaya vaya el jul. 26, 2011

 11. es fanatico del barça y esto no es bueno..

  yo soy del barça, pero no insulto al Madrid

  Per futbol 2000 el jul. 26, 2011

 12. El Director esportiu ara fa la seva feina be o malament, no ho se, es veura a final de temporada. El Sóller te un bon equip però això no garentaix res al final comptarem. El port de Sóller enguany també està per veure,en Miquel es una garentia com a entrenador. Ara estic il.lusionat amb el Sóller i el Port totdos pujaran ja ho vereu

  Per Joan Antoni el jul. 26, 2011

 13. Yo soy socio de la penya barcelonista y este año nos hemos quedado sin festejar los títulos por discrepancias suyas con otros mienbros de la junta.Es verdad que ha trabajado, han preparardo un proyecto ilusionante para los sollerics pero su talante no es reconciliador, todo el año van ha estar discutiendo con mi querido PORT Y ESTO NO LLEVARÁ a ningún lado

  Per infante lois el jul. 27, 2011

 14. JOAN ANTONI perfavor me podries contestar aquest comentari, gràcies amic:

  Hola Joan, saps si en Jandro juga amb el Sóller enguany? Aquest al.lot hi hauria de jugar, intel.ligència i tècnica pel centre del camp. Tomeu Reynés un autèntic crack! El Sóller enguany pujarà sí o sí!

  Per jon el jul 24, 2011

  Per jon el jul. 27, 2011

 15. Antoni burgos otro que tal…

  Per futbol7 el jul. 27, 2011

 16. sin esos 2 un gran equipo tendriamos

  Per futbol7 el jul. 27, 2011

 17. Jon, segons les meves noticies Jandro no esta al llistat de baixes. El que jo puc dir que Jandro és un grandissim jugador, esper que l´entrenador comti amb ell.

  Per Joan Antoni el jul. 27, 2011

 18. Aquesta nit fare una entreda per parlar del final de temporada que ens ha oferit la Penya Barcelonista. molt trist

  Per Joan Antoni el jul. 27, 2011

 19. Muy bien Joan Antoni así realmente sabremos como actua EL DIRECTOR DEPORTIVO de PRESIDENTE.Para mi una persona que tiene estos dos cargos tiene que dejar rencillas y peleas para no distraerse y poder ejercer sus funciones, aunque viéndolo actuar en los dos sitios seguro que se cree como mou EL PUTO AMO.

  Per infante lois el jul. 27, 2011

 20. jandro segueix amb el soller pero te problemas per entrenar per sa feina

  Per griset el jul. 28, 2011

 21. El Blog no em deixa que faci cap entrada, per tant entraré a l’espai dels comentaris

  On està la Penya Barcelonista de Sóller?
  Quan en el Monument férem aquella festa multitudinària de més de 700 barcelonistes per haver assolit la Copa d’Europa jo pensava que la celebració de final de temporada es tancaria amb un sopar com hem fet cada any. Idò no, resulta que hi ha hagut unes desavenien cies entre membres de la junta per unes entrades de la final i ha acabat en res. No tenc qualificatius per desaprovar tal actitud per part d’alguns directius de la Penya. De pena!!!

  Per Joan Antoni el jul. 28, 2011

 22. El Sóller ha hecho un buen equipo, tiene que estar arriba, pero que nadie crea que esto será un “paseo triunfal”, tendrá que trabajar duro cada semana, pues la Preferente es una categoría muy poco agradecida, lo hemos visto las últimas temporadas. De momento se ha conseguido una cosa muy difícil, que es ilusionar de nuevo a bastantes jugadores y aficionados del Valle. Con trabajo, tesón y humildad se conseguirán los objetivos. Ánimo a todos, el Sóller se merece lo mejor.

  Per El Príncipe Fouad el jul. 28, 2011

 23. Joan quita barcelonistas en el Monumento, no caben tantos.No entiendo que digas que el blog no te deja que hagas ninguna entrada? Que pasa que TOni OLIVER NO TE DEJA? Este blog deja de gustarme desde este momento donde pienso que te estan dando permiso de lo que puedes o no puedes escribir, parece mentira que un hombre de tu edad y personalidad tenga que pedir permiso para lo que tiene que escribir.Libertad de expresión Carmelo DIMISIÓN.Visca el BARCELONA

  Per infante lois el jul. 29, 2011

 24. JAJAJAJA ASI ES INFANTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CARMELO DDDDDIIIIIIIMMMMMIIIIIISSSSIIIIIOOOOOONNNNN!!!!!

  Per futbol7 el jul. 29, 2011

 25. Infante Lois, a mi ningú em dona permís de res, el blog és meu i faig el que vull, em dona l´impressió que no me coneixes. Ara no puc fer entrades, no se perquè segurament per problemes tècnics, altres vegades a passat. Dilluns cridaré a Ultima hora i ho solucionaran. Que et quedi clar que jo no rep ordres de ningú i t’ho dic a tu i el que ho vulgui aclarir. Estaria be que et posessis en contacte amb jo i t’ho explicaria. Pot estar tranqui guardaré el teu anonimat. Gràcies per entrar, però no puc estar d’acord per entrar i fer un comentari que no s’ajusta a la realitat.

  Per Joan Antoni el jul. 29, 2011

 26. Bueno Joan otra vez discrepo, creo que a ti como a todo el mundo le tienen que dar permiso para casi todo, y te conozco, pero esta chuleria que demuestras escribiendo en esta última entrada quizas cambie mi opinión de tí.Si que recibes órdenes, como casi todos los mortales, porque sino te tenemos que poner en un pedestal como MOU.GRACIAS POR DEJARME ENTRAR, pero si sólo quieres que te de la razón igual me replanteo el entrar en tú blog.Un saludo

  Per infante lois el jul. 29, 2011

 27. Per favor jo no vaig pel mon de sobrat.Jo no se si a tu et manipulen o no, per això no puc opinar del que tu fas, en el cas si del que dius de mi. Afortunadament a mi ningú me manipula. Si ho creus be, i si no també. Estic parlant del que jo escric. Ho entens o no ? Que tu entris o no a fer comentaris això és cosa teva. Jo mai podré fer-te entendre, el que tu no vols entendre. Jo soc el responsable del que dic.Si no ho entens paciència.
  Per Deu, jo no soc possaidor de l´autentica raor, els que em coneixen ho saben, opino i em puc equivocar,jo ho qualsavol mortal com tu be dius, però repeteixo del que escric decideixo jo.

  Per Joan Antoni el jul. 29, 2011

 28. Al no saber qui ets Infante jugo en desavantatge, tu estàs d’acord ? Jo vull que tu entris i aclareixis tot el que vulguis i si no estàs conforma amb el que jo dic, tu mateix saps be el que has de fer, la llibertat d’expressió és per tothom igual. Ara no em diguis”Chulo“ crec que no he fet mèrits perquè m’ho diguis, tal vegada has mal entès les meves paraules, ho sento si no he emprat el vocabulari adequat.

  Per Joan Antoni el jul. 29, 2011

 29. Parece que no hablais de lo mas importante, que es el fracaso de director deportivo que tenemos!

  Per futbol 2000 el jul. 29, 2011

 30. La tasca de cada un és valorada o qüestionada
  Em refereixo avui a la del Director esportiu del Sóller. Per la seva forma d’ésser Carmelo sembla una cosa però jo conca se com es, us puc assegurar que és un altra. Un altra cosa és que faci les coses be o no. Segurament que pels del Port seran qüestionades i pel del Sóller la seva tasca serà bona. jo penso que treballa com ell considera i ho faci be o no es veurà a final de temporada. Un altra tema és el de la Penya Barcelonista de Sóller, no li a donat la gana de tanca un final de temporada molt brillant amb una festa com va fer l’any passat i els socis de la Penya es queixen i amb raor. Doncs ho vol així i així ho tindrà. Tot i que encara te temps per rectificar.

  Per Joan Antoni el jul. 30, 2011

 31. El año pasado su labor fue fántastica un poco más y desciende.Lo de la penya un desastre yo no repito de socio, rectificar es de sabios no de CURTS

  Per infante lois el ag. 1, 2011

 32. ESTE BLOC YA PARECE DEL SALVAME DE LUXE SOLO BUSCAIS LA POLEMICA.YO CREO QUE EL TRABAJO DE CARMELO CON EL C.F.SOLLER,APARTE DE LA PEÑA QUE AI NI ENTRO NI SALGO,SE PUEDE CALIFICAR DE UN NOTABLE POR LAS CIRCUSTANCIAS QUE ESTA PASANDO EL CLUB,APUNTO DE LLEGAR A LA RUINA TOTAL A PASADO EN DOS TEMPORADAS A ASPIRAR A SUBIR A TERCERA.YO DESDE AQUI LE DOY MI ENORABUENA Y CREO QUE SU TRABAJO TENDRA SUS FRUTOS.

  Per xisco torres el ag. 5, 2011

 33. Y que vas a decir tu? No creo que nadie haya dicho ninguna mentira,pero para subir a tercera creo que haran falta algunas cosas mas de las que esta haciendo carmelo.Referente a la ruina estabas tu en la directiva, y la presidenta o no ? O sea salvame de lux pon lo que quieras que digamos para no herir vuestros sentimientos

  Per Infante lois el ag. 5, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.