setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Tomeu Reynes, fixatge estrella del C. F. Sóller.

22 juny 2011 – 15:19

Ja ho vaig comentar la setmana passada, tot i que, ho hagués pogut dir, la font era del tot fidedigne, doncs, m’ho comunica  la Presidenta del Sóller Llúcia Oliver, però jo per qüestions d’ètica m’ho he reservat fins avui. En Tomeu Reynes, i en Miquel Ramon (Juvenil del Mallorca) seran presentats avui al camp den Mayol com nous jugadors del Sóller, es probable que n’hi hagi algun altra jugador. Ho vaig dir la setmana passada i ho repeteixo aquesta, la gestió de la junta encapçalada per Llúcia és molt bona, estan preparant un equip que si no hi ha res de nou, la lligueta estarà a l’abast.

 1. 8 respostes a “Tomeu Reynes, fixatge estrella del C. F. Sóller.”

 2. Nos congratulamos, estás dando buenas noticias una detrás de otra, seguro que el Sóller estará arriba, y al fin una presidenta con las ideas claras, ¿Y si ahora vamos a por Tuni?

  Per El Príncipe Fouad el juny 22, 2011

 3. el soller esta posant totes les facilitats per retornar l´il.lusió als seguidors del futbol solleric,ara falta que nosaltres els aficionats aportem el nostre granet d´arena i feiem del soller l´equip gran que el poble es mereix.
  visca el soller!!!

  Per griset el juny 23, 2011

 4. També us adoneu que soc portador de bones noticies. Aquest mati he xerrat amb en Tomeu Reynes pare, i m’ha regirat, quan jo li he comentat que aquest any variem el seu fill en Tomeu jugar amb el Sóller, ell em contesta “encara no esta fet amb el Sóller, en Tomeu ha de parlar amb el president del Binissalem” la sang m’ha davallat als peus, desprès ell a cridat al seu fill i tot s’ha aclarit, redéu quin ”susto”

  Per Joan Antoni el juny 23, 2011

 5. Es un projecte molt il.lusionant i amb molt bon rotllo, jo que soc de fora me n’he adonat que es futbol a Sóller es viu d’una manera molt més intense que als altres llocs i aixo fa que disfruti d’anar a can Maiol i si a més enguany tenim aquest equipas anar a veure’l serà una passada. Enhorabona Llucia i companyia, ja era hora de donar als sollerics un projecte il.lusionant i a més fet sense fer “animalades” que a la llarga es pagues cares.

  Per Juanjo el juny 23, 2011

 6. Juanjo, tu ets una persona que en saps de futbol i està molt bé el suport públic que li dones a na Llúsia i a la Junta. Tu saps bé que sempre he estat solidari al seu projecte, Jo sabia que quan ella pogués faria un bon equip, i ha arribat l’hora, aquest any si!!!! tots em gaudirem.Demà faré una entrada per parlar den Griset i el Principe

  Per Joan Antoni el juny 23, 2011

 7. ¿Pero Canet, el portero, no se había retirado? ¿O es otro con el mismo nombre?

  Per El Príncipe Fouad el juny 24, 2011

 8. Li han tornat les ganes de jugar a Canet. Això a vegades pot pasar. De totes maneres jo crec que tenint en Mario ell deu saber que te una funció i segur que deu estar il.lusionat i jo ho veig be.

  Per Joan Antoni el juny 24, 2011

 9. Griset, hi ha que estar conten per ser un bon aficionat com tu ets. La presidenta i la junta necessiten molt de suport. Jo lis dono però sabem que sempre serè crític amb les decisions que prenguin. Principe me dona la impressió que ets un futbolista ho un ex, estàs donant suport al projecta i això és bo. La presidenta segueix puntualment aquest blog.

  Per Joan Antoni el juny 25, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.