setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El C.F. Sóller signa a Marc Tovar

14 juny 2011 – 22:09

Una gran satisfacció ens dona el fitxatge de Marc Tovar, ho se, i per això ho diré, na Llúcia la Presidenta ha tingut molt que veure amb la  tornada del fill pròdig. Jo estic segur que Marc ens donarà bons capvespres de bon futbol i gols. Aquesta nit s’ha fet la presentació del golejador Solleric, felicitacions a la junta.

 1. 4 respostes a “El C.F. Sóller signa a Marc Tovar”

 2. projecte molt il.lusionant el del soller.esperem que tot vagi be i poguem disfrutar d´una gran temporada

  Per griset el juny 15, 2011

 3. molt bona la gestió de na Llucia!llàstima que en Marc no pogues gaudir de mes minuts a tercera.Crec que cada partit sirà un espectacle de fútbol i classe per part seva i de l’equip.a tenir en compte el binomi Jandro-Tovar…crec que donaran molt a parlar aquesta temporada!

  Per JJ Santos el juny 15, 2011

 4. Si efectivament amics Griset i Santos, podem gaudir de valent aquest any amb el C.F. Sóller gràcies a la gestió de na Llúcia. Avui la presidenta en feia a saber un secret del proper fitxatge de Sóller, el podria desvetllar, però no ho faré per no perjudicar el Club, si és culmina que pràcticament està cuit i beneit tindrem un molt bon equip, us ho asseguro.

  Per Joan Antoni el juny 15, 2011

 5. Este Sóller tiene buena pinta, a ver si se termina de una vez la “travesía del desierto” de las últimas temporadas y lucha de nuevo por regresar al lugar que se merecen el club y la afición local. Ánimo a todos.

  Per El Príncipe Fouad el juny 19, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.