setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

La lliga te un propietari: El Barça

12 maig 2011 – 6:27

Amb la rotunditat que el Barça a conquerit aquesta lliga és per callar boques dels que han estat perseguint la trajectòria dels campions. La superioritat ha estat molt gran i ningú ha pogut tomar la forma de jugar d’aquest Barça de Pep Guardiola. Així ho veig i així ho dic.

  1. 3 respostes a “La lliga te un propietari: El Barça”

  2. Sí, y con este título el Barca se consolida como SEGUNDO equipo que más ligas españolas ha ganado, a mucha distancia del PRIMERO. A parte, aprovecho para dar muchos ánimos al manchester para la final de Champions. We are United!

    Per El Príncipe Fouad el maig 13, 2011

  3. Molt bé Principe ets un crack, quan en el merengues us s’acaben els arguments cerqueu en el baül dels records, està bé, viu el present, pel que fa a la final, perfecta que donis suport a l’equip contrari. Veus amb això estic d’acord, perquè el Madrid sempre ha de perdre per jo.

    Per Joan Antoni el maig 15, 2011

  4. No, el crack es Cristiano Ronaldo que lleva camino esta temporada de batir récords históricos en el registro de goleadores de la Liga española. La verdad es que me sabe muy mal por el simpático de Messi, pero bueno como seguro que a él no le importa no ser el máximo goleador…

    Per El Príncipe Fouad el maig 16, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.