setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Barça Madrid de dimarts: El peix no està tot venut

1 maig 2011 – 20:52

Un zero a dos promet ser definitiu per una part de Barcelonistes i jo dic que daixò res, el Madrid te equip per donar-nos un fort ensurt al Nou Camp. Alerta amb les messions, que jo no en refio del Madrid de Mauriño,( qüestionat, insultat i rebutjat,  pels propis merengues) tot i no haver estat oportú en les seves declaracions,  això no te res a veure, segueixo afirmant que si no és el millor, si un dels millors del Mon. Pep Guardiola és tot un cavaller del futbol, el saber quan a de parlar i el que ha de dir. Per exemple contra els de Sant Sebastià, Milito li neguen un gol del tot vàlid i es pot qüestionar el penal de la Reial, heu sentit en Guardiola, no,com a tècnic mereix signar-li tots el qualificatius de grandíssim entrenador. Be si ens elimina el Madrid, no parlaré del Barça una bona temporada.

 1. 10 respostes a “Barça Madrid de dimarts: El peix no està tot venut”

 2. Ojalá el Madrid elimine al Barcelona, y así dejaremos de hablar de los culés una temporada, que ya llegáis incluso a cansar. Por cierto, con lo que dices de Guardiola, que es un caballero (como don dinero, que lo ganan estos es de vergüenza) y tal y tal, sólo decirte que es muy fácil ser diplomático cuando la cosas te salen bien y les acabas de meter un 0-2 en el Bernabéu, pero si le hacen las injusticias que les hicieron a los blancos, seguro que también se hubiera indignado en la rueda de prensa. Bueno, lo dicho, a tomar el Camp Nou, que de poder, podemos.

  Per El Príncipe Fouad el maig 1, 2011

 3. PRINCIPE,solo es por curiosidad pero que injusticias le hicieron al Madrid?Gracias

  Per Toni Bujosa el maig 2, 2011

 4. El Príncipe es deu referir a l’actitud anti-esportiva d’alguns jugadors del Barça que no varen ser castigades en aquell partit.

  Per Puskas el maig 2, 2011

 5. Nomes una petita matisació. Fa uns anys en Jaume Frontera va ascendir a Tercera Divisió, amb tots de Sóller, a les hores em sembla que sols hi havia el porter. Jo he estat jugador i més tard entrenador i parlo amb una micona de criteri. El primer es estructurar l’equip amb gent d’aquí valida que vulgui jugar a futbol, amb una implicació total. Desprès quan parlo de cinc jugadors, parlo de cinc futbolistes de gran nivell, si això es culmina començarem a treballar amb un entrenador d’experiència que conegui la categoria i els rivals, naturalment que no et garanteix l’ascens, però tens un equip per competir a la part de d’alt, estàs d’acord Principe?.

  Per JAC el maig 2, 2011

 6. Pel que fa al Madrid Barça, PRINCIPE, sols uns petits detalls. Tu creus que el Barça no ha fet mèrits per anar al primer de la lliga? Tu creus que al Barça sempre ha sortit beneficiat de l’àrbitre? Tu creus que el Barça no juga un futbol que ha donat la volta al Mon? Tu creus que l’entrenador del Barça és un mal educat? Doncs diguem-ho?

  Per JAC el maig 2, 2011

 7. El Barça ha hecho méritos sobrados para hacerse con la Liga, y evidentemente no para ganar Copa, por eso quedó segundo. En cuanto a la Champions, las semifinales están desvirtuadas por la actuación arbitral del primer partido, te guste o no. En ningún momento he dicho que los arbitrajes siempre sean favorables a los culés, sino que me he referido a ese partido en concreto. No sé si el juego del Barça “ha dado la vuelta al mundo”,aunque reconozco que tiene un control absoluto del balón basado en un preciso toque, en la calidad técnica y física de los jugadores, muy difícil de contrarrestar por los contrarios, con una plantilla muy bien compensada y trabajada, y de una calidad individual extraordinaria, a los que el entrenador ha sabido transmitir su gran visón del juego. Ahí estan lo resultados de los últimos años. Por supuesto no creo que Guardiola sea un maleducado, sino todo lo contrario. Pero además de esto,y por suerte, también hay mucho futbol y grandes equipos aparte de Barça, con otros estilos y otras filosofías.

  Per El Príncipe Fouad el maig 3, 2011

 8. Amics blaugranes: Enhorabona per eliminar el Madrid, encara que amb certa polèmica. Jo crec que han estat partits apassionants. Ara a veure si el Barça aconsegueix a Wembley una nova Champions pel futbol espanyol!

  Per Puskas el maig 4, 2011

 9. Ets de bon rollo Puskas, agraïts i contents per la teva esportivitat.

  Per JAC el maig 4, 2011

 10. Pues yo no quiero ser menos, y deseo lo mejor para el United, y para Barça que sea un digno subcampeón de la Champions 2011.

  Per El Príncipe Fouad el maig 5, 2011

 11. Pos, molt bé. El patriotisme, no val i això d´equip Espanyol suposo que no te res a veure per un monarca com tu. Et felicito, perqué jo penso el mateix, però per a l´equip contrari,que ara no hi és, l´any que ve qui sap.

  Per JAC el maig 5, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.