setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

La Copa ja és a València i la gespa esta ben curteta

18 abril 2011 – 21:43

El Barça o el Madrid, el Madrid o el Barça; qui serà el que podrà aixecar la Copa del Rei. La pilota botarà be el Barça podrà practicar el seu joc ràpid i el Madrid plantejarà un partit per tancar espais i sortir a la contra, vol matar el Barça. Podrà? Que passarà? Qui gaudirà més? Qui serà el propietari de la copa?, si us ve en gana entreu i opineu.

 1. 8 respostes a “La Copa ja és a València i la gespa esta ben curteta”

 2. La Copa ja és a Madrid. Els blancs campions. El Barça, digne finalista. En Mou ja sap com guanyar al Barça. En futbol no sempre guanya el partit qui millor juga ni el qui té més la pilota, en canvi sempre guanya el qui marca més gols que el contrari. Veig al Madrid més sencer que el Barça per les semis de champions.

  Per Puskas el abr. 21, 2011

 3. Molt a pesar meu et dono la raor avui Puskas, demà no ho se, però si que et diré que trobo que ets un seguidor del Madrid tal com cal, defenses els teus colors i et respectuós amb el rival, enhorabona amic.

  Per joan antoni el abr. 22, 2011

 4. Pensar que el Barça decaurà la seva autoconfiança pel fet d’haver perdut una Copa, no es digna d’un bon culer, el Barça fa el millor futbol del mon i nomes pot perdre per motius importants com ha passat el darrer partit. El Madrid amb aquest joc no te futur i tampoc tindrà títols ja ho vareu.

  Per Kanan el abr. 22, 2011

 5. Kanan, no es tracta de que el Barça no tengui confiança en guanyar els propers partits, que d’això segur que van sobrats, en Guardiola és un guanyador, i l’equip que entrena és de somni, fan un futbol mai vist, possiblement sí, com dius,avui el millor joc del món. Però, el Madrid s’endugué la Copa perque li guanyà el partit, i té un equip igual de competitiu, i jugarà les semis de champions amb moltes opcions. Crec que veurem una gran eliminatòria. El barcelonisme, que és un sentiment gran i noble, hauria de ser més humil, perque de moment, els títols són pel Madrid. Bons culés en conec pocs. En Joan Antoni és un d’ells.

  Per Puskas el abr. 22, 2011

 6. El nom et fa honor al teu idealisme de merengue Puskas, vius encara dels records, ara qui guanya les copes és el Barça, a quin mon vius, una flor no fa estiu, deu ni do.

  Per Kanan el abr. 23, 2011

 7. Au venga noi! Tenc un gran respecte al Barça i al barcelonisme, però no combreg amb la majoria de sentiments i actituds del món culé, entre altres, aquesta fòbia malaltissa cap al millor club de futbol del segle XX (FIFA dixit, que no és poc). Els cicles tenen un principi i un final, i el temps hegemònics blaugrana s’estan acabant (tal vegada una temporadeta més, oi). Veig que el cop de la Copa d’Espanya (que no és del passat sino ben recent) no ha estat ben encaixat pels qui us sentiu del Barça. Esser més que un club també ha de significar saber felicitar als guanyadors.

  Per Puskas el abr. 23, 2011

 8. Tu ets un bon seguidors del Madrid i el vocabulari que estes emprant és noble tot i que el cicles tenen un principi i un final, no sabem aquest final quan arribarà, el Barça te un model de joc avui, tot i que això, no li dona el privilegi del guanyador. El futbol és tan apassionant perquè no sempre guanya el millor, t’ha d´ acompanyar la sort del gol. Estarem d’acord que a la final de Copa el Madrid la primera meitat disposa de dues cares oportunitats, a la represa nomes un equip va donar la talla de campió per ocasions i bon futbol. A la prorroga el Madrid va saber jugar les seves cartes i CR va concretar l’oportunitat. En futbol guanya qui fa més gols, tot i que el que juga millor sempre tindrà més opcions, penso que aquesta és la autentica veritat.

  Per Juan Antoni el abr. 23, 2011

 9. Sempre s’ha d’ésser positiu i el Barça ara per ara és infinitament superior al Madrid, si que pot tenir un dia xerec i perdre un partit, però pegueu un aguait a la classificació i veureu una petita diferència. Au el Barça eliminarà al Madrid

  Per Kanan el abr. 25, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.