setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Els guanyadors del concurs són: Jaume Servera i Juanjo Castanyer

5 abril 2011 – 21:49

Fou interesant perquè el Sóller Bon dia va navegar quasi sempre per aigües de tranquil·litat, tot i que en el començament no hi havia res segur, a poc a poc els nou participants es decidiren a fer les seves postes i són aquestes:

Jaume Servera 6e, guanyador

Juanjo Castanyer 6e, Guanyador

Ma. Pau Morell 7e

Sebastià Alcover 7e

Joan A. Castanyer 7e

Xisco Rullan 8e

Isa Medina 9e

Tomeu Reia 9e

Mac Canals 9e

La celebració es farà amb un sopar al Restaurant Es Turó el proper divendres dia 15 a les 21 hores. Els que vulguin venir, posar-vos en contacte amb un dels guanyadors, ells són els que sopen de gratis i per això duran el control dels comensals, els que hem de pagar això si cada un  el seu, menys jo que n’hauré de pagar dos, més el meu.

 1. 4 respostes a “Els guanyadors del concurs són: Jaume Servera i Juanjo Castanyer”

 2. Ja era hora que guanyas. No esperava altre cosa de tú. Tan sols faltaria que guanyas el teu fill i que entras al sorteig del sopar. I a mes, com pot participar un membre del cos tecnic que te informació privilegiada de com es l’equip?. Menos mal que desprès de dar-te mota matadura aquests darrers dies i fas ses coses així com toca.

  VISCA EL MARIANA !!!!

  Per Jaume el abr. 6, 2011

 3. En Jaume el que volia és que no hi hagués sorteig, perquè per un cop que guanya tenia por a no sortir agraciat. Jaume hi ha hagut sorteig i has estat el triomfador, felicitacions bergant

  Per joan antoni el abr. 6, 2011

 4. Enhorabona als guanyadors!! Ens veurem divendres 15 al restaurant Es Turo. Per cert, els guanyadors solen convidar a la copa de cava, ehh…

  Per Xisco Rullan el abr. 7, 2011

 5. Molt encertat Xisco pel que dius del cava, però en Jaume no diu ni piu, veurem si te el detall.

  Per joan antoni el abr. 7, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.