setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El C.F. Sóller un club sense futur clar

29 abril 2011 – 16:45

Voluntat  la junta directiva en te, però no basta, hi  ha d´haver uns fonaments de futur, i una idea  per equipar la  propera plantilla. Es parla  del nou tècnic,  diuen d’algun que seria l’apropiat, però en temo que no vindrà, ens duen enganats, penso que ja hi ha entrenador pràcticament fermat i que no es segons un sector d’aficionats el més indicat per formar una plantilla i fer  un Sóller amb espiracions de tornar a la Tercera Divisió, que és allà on li correspon estar. El temps m’ha donarà o llevarà la raor, ja hem tornarem parlar.

 1. 7 respostes a “El C.F. Sóller un club sense futur clar”

 2. qui es el nou entrenado?¿??

  Per jam el abr. 30, 2011

 3. Al meu darrer comentari parlo del que diuen uns aficionats quan han sabut qui podia ser el futur entrenador. Jam, l’entrenador que jo se, no ho diré ara tot duna, ho faré quan ho consideri oportú.

  Per JAC el abr. 30, 2011

 4. El problema del Sóller no és l’entrenador, sino que manca un projecte de club, amb gent que veritablement entengui de futbol, esportistes amb esperit de sacrifici i directius amb capacitat de gestió. Pareix mentida que a Sóller ja no quedi rès d’aquell esperit de superació i fer front a les adversitats que tengueren altres generacions, fins i tot amb manco medis que els qui tenim avui, quan tampoc hi havia doblers i es jugava a un Ca’n Maiol sense torres de llum, tribuna descoberta, vestidors tercermundistes i el camp de joc fet un camp de patates. Això sí, la gent estimava i vivia el futbol del poble.

  Per Puskas el maig 1, 2011

 5. Has donat a la diana Puskas. De la directiva jo no tenc res a dir, massa fan, nomes crec que s’haurien d´ en revoltar de gent entesa i amb això no vull dir que Carmelo no faci el que bonament pugui. El que passa és que per armar un projecta de futur amb garanties s’ha de contractar un entrenador com en M. Bestard o Paco Esteban que hi entenen molt i coneixen el mercat, ells saben que sols es necessiten cinc jugadors bons de fora i els altres d’aquí, ara per ara no crec que cap dels dos venguin. El Primer pareix que hi ha problemes personals per part d’un directiu amb ell, això va per davant, Deu ni do. El segon pareix ésser que està el Mallorca el mig i en Paco tot i tenir multis simes ganes de venir és complicar rebutjar una oferta del Mallorca, quasi és impossible que vengui, segur en poden venir d’altres amb capacitat adient, he anomenat aquest dos, perquè aquests noms han circulat darrerament. Com sempre he de dir que aquesta és la meva opinió i jo no tenc el poder de la raor.
  Puskas el que dius del verdader futbolista solleric de antigament que per amor als colors feia s’ho astre esbrancat això ha passat a l’historia, però si que es veritat el que comentes.

  Per JAC el maig 1, 2011

 6. No me creo que un “mister” entendido con cinco de fuera y los demás chavales de la casa, hiciese mucho más que lo que han hecho las últimas temporadas. Te recuerdo, que con este modelo el Sóller perdió la categoria nacional y bajó a preferente, donde malvive las últimas temporadas, y las que le quedan. El problema es más grande, puesto que el Sóller carece de una verdadera estructura de club, siempre hay fricciones o disputas con el futbol base y la gente que por conocimientos realmente podría echar una mano prefiere quedarse en casa mirando el Barcelona, al Madrid o a la parienta. Si a esto sumamos tiempos de vacas flacas (poco poder económico) tenemos lo que hay, o sea, casi nada.
  No sé si Puskas reivindica quitar la hierba artificial de Camp Maiol y volver a tiempos del NoDo, pero seguramente tenga mucha razón en que hoy en día, con los medios que hay, se hecha de menos la unión, la entrega y el compromiso de todos con el club que había en otros tiempos, y que hizo al Sóller un grande del futbol balear.

  Per El Príncipe Fouad el maig 1, 2011

 7. Nomes una petita matisació. Fa uns anys en Jaume Frontera va ascendir a Tercera Divisió, amb tots de Sóller, a les hores em sembla que sols hi havia el porter. Jo he estat jugador i més tard entrenador i parlo amb una micona de criteri. El primer es estructurar l’equip amb gent d’aquí valida que vulgui jugar a futbol, amb una implicació total. Desprès quan parlo de cinc jugadors, parlo de cinc futbolistes de gran nivell, si això es culmina, començarem a treballar amb un entrenador d’experiència que conegui la categoria i els rivals, naturalment que no et garanteix l’ascens, però tens un equip per competir a la part de d’alt, estàs d’acord Principe?.

  Per JAC el maig 2, 2011

 8. Me alegro que te refieras a Frontera, excelente entrenador, mejor persona, que hizo un trabajo excelente en el Sóller, ciertamente se le hecha de menos y más en estos tiempos. También hay que decir que el bueno de Jaime supo conjuntar una excelente generación de jugadores de la cantera, por desgracia poco habitual en Sóller, y sí, se consiguió el ascenso. Yo no es que esté en contra de este modelo que propugnas (en el plano deportivo posiblemente sea el único viable para el Sóller), si no que me refiero a la estructura de club, organizativa y social, tan importante como la deportiva, a la hora de concretar un proyecto sólido que tenga continuidad y futuro.

  Per El Príncipe Fouad el maig 3, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.