setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Avui el clàssic i els apassionants tres partits amb 18 dies Madrid- Barça, qui serà el gran vencedor?

16 abril 2011 – 14:00

Mai havia viscut un final de temporada amb tanta passió i emoció com aquesta, que desperta aquest tres importants partits de final de Copa del Rei i Champions, perquè la lliga tot i ser important el compromís d’avui el Barça parteix en certa avantatge, els entesos diuen que l’enfrontament d’avui poden marcar les pautes, tot i que jo no hi estic molt d’acord,si que es veritat que el guanyador pot assolir una gran confiança pels propers enfrontaments. Doncs la pregunta és qui serà el vencedor d’aquets final de temporada?

 1. 2 respostes a “Avui el clàssic i els apassionants tres partits amb 18 dies Madrid- Barça, qui serà el gran vencedor?”

 2. Joan Toni jo ho veig d’aquesta manera,el Madrid jugará amb tot,está obligat a guanyar,si no,adeu a la lliga onze punts son massa pel calendari que tenen,el Barça per jo a de sortir a guanyar marcant diversos gols i jugant be,si es posible,podria marcar de manera molt positiva es proxims partits,molts més importants que es d’avui vespre,no pasaria res si perders aquest partit,cinc punts de diferencia,pero si guanya,pero demostrant es seu joc i amb gols,per jo pot marcar perfectament es proxims partits,com saps perfectament Joan Toni,sa concentració i mentalitat de cara als altres partits per part del Madrid podria pasarlis factura.
  Apostaria per un 1-4,demolador pel Madrid de cara a n’aquests proxims partits.
  Una Abraçada i Força Barça¡¡¡

  Per Toni Bujosa el abr. 16, 2011

 3. Efectivament Toni. Si guanya el Barça per un resultat ampli segur que l’autoestima dels jugadors de guardiola seria força gran. Diguem que el Barça surt amb una lleugera avantatge per la diferència de punts de la classificació, no obstant això el Madrid juga a casa amb el suport de la seva afició i tangent en compta la pegada dels blancs, pot ser un entrebanc pels blaugranes. Però per jo, hi ha molta igualtat, esperem que el Barça dugui la iniciativa i avorreixi els de Mau i puguin alçar-se els nostres amb el triomf. Visca el Barça

  Per joan antoni el abr. 16, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.