setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Sóller Bon dia! 71- Ros Casares, 98, no era la nostra lliga. Murphy un any més MVP.

31 març 2011 – 6:40

Són molts de punts de marge, si que es veritat, però que ens importa a hores d’ara, sols valia que no ens fessin 100 i no ho aconseguiren les valencianes, que en honor a la veritat feren un partit de cara a l’espectacle boníssim, les nostres contribuïren al bon dia de basquet, la prova són els 71 punts. El SBD ha complit de sobres l’objectiu, i estam molts contents el aficionats.

Un cop acabat el partit el setmanari Sóller organitzador del premi MVP del equip solleric va preparar el lliurament de la petita peça de vidre que lliura Oscar Mayol President del Tren de Sóller, empresa patrocinadora, des de el meu bloc vull donar les gràcies al tren de Sóller per el gesta que te cada any amb subvencionar el premi, que ha estat guanyat els dos darrers anys per la magnifica Murphy.

  1. Una resposta a “Sóller Bon dia! 71- Ros Casares, 98, no era la nostra lliga. Murphy un any més MVP.”

  2. Certament es per estar-ne tots molt contents i orgullosos del nostre SBD. I es que a falta del darrer partit per disputar avui horabaixa a La Seu d’Urgell, molt probablement tancarem aquesta lliga (temp. 10/11) amb una excel·lent sisena posició. Només repassant les ciutats dels equips que ens han quedat per davant, l’èxit és més que evident!: Salamanca, València, Madrid, Saragossa, Girona, SOLLER,… un altre dia parlam de pressupostos…
    Des del teu blog, Joan Antoni, enhorabona a totes i tots sense distinció, per aquesta gran temporada.

    Per Xisco Rullan el abr. 2, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.