setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Volei Sóller; Ahir Sara Luque a l’entreno va sofrir una important lesió

25 febrer 2011 – 7:36

Sara Luque ahir va patir una creu lesió en el pavelló Son Angelats a l´entrenament de les seniors de Volei. Ànims de tot cor a Sara  que en el transcurs dels últims anys ha estat una magnifica companya de redacció en el setmanari Sóller. Des de aquest blog que tu coneixes bé et desitjo que aquests mal moment passi aviat i es recuperi per tornar a la normalitat el més aviat possible. Sara tot passa es qüestió de temps, tots t’estimen i volem que superis aquests  entrebanc.  Vull animar a totes les seves companyes al seu entrenador Albert Ros, a tot el Club de Volei Sóller  que segur estan molts afectats per el que li succeir ahir a Sara, una abraçada.

  1. 2 respostes a “Volei Sóller; Ahir Sara Luque a l’entreno va sofrir una important lesió”

  2. Gracis mister, i gracis a tots els que es preocuparen i donaren un cop de ma. Gracis tambe a nes municipals i a nes metges…. segur que tot queda en un susto i aviat la tornam a tenir amb noltros… salut.

    Per Albert el febr. 25, 2011

  3. Albert, vaig parlar ahir amb na Sara i estava molt animada, Tot haurà quedat amb un ensurt, la magnifica jugadora un dia desprès ja pensava en tornar a jugar el més aviat possible, es una guerrillera, molt bé.

    Per joan antoni el febr. 26, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.