setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Uf quina penada! El SBD guanya al Celta en un final d’infart ( 75-74 ).

19 febrer 2011 – 21:56

Quan s’arriba al final amb un marcador tant ajustat la victòria sap a Gloria. El Sóller Bon dia! tot i que la primera sempre va anar a remolc del Celta, a conseqüència que les gallegues han estat més fines en atac i les solleriques no les han  pogut, ja a partir del tercer parcial s’anivellaren les forces, en el quart millora el Sóller Bon dia en defensa i gracies als tres triples de Alejandra i l’encert de Murphy, Ferrari i Gabi en el tir s’ha varen assolir una petita avantatge que al final seria decisiva, tot i que falten uns segons Alejandra torna ser la protagonista al forçar unes passes a la seva marca, finalitzant el temps reglamentari. Avui totes tornaren a treballar molt  i bé per l’equip, no obstant,  fer una menció a la bona tasca de Confort.

 1. 2 respostes a “Uf quina penada! El SBD guanya al Celta en un final d’infart ( 75-74 ).”

 2. Final ajustadíssim, però amb resultat genial!! Enhorabona a l’equip i també al cos tècnic, per la capacitat demostrada de saber treure un extraordinari rendiment a aquest equip.
  Interessantíssima la propera jornada: Girona-Perfumerías, Evissa-Rivas (teledeporte diumenge matí), i nosaltres que visitam el Canàries!!
  Salut!! i a disfrutar del moment!

  Per Xisco Rullan el febr. 20, 2011

 3. Joan Antoni, ja només xerres de Basquet per aquí, pareix que no hi ha altra cosa a Sóller…

  Per TP el febr. 24, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.