setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Parlem de Volei. A punt està l’equip sènior femení de conquerir la gran fita

1 febrer 2011 – 22:29

L’ascens a 1a. Balear està ben aprop. Des de el blog encoratjar-vos a estar més despertes que mai i jugar amb el cor sàpiguen sempre el que hau de fer per jugar bé.-“ Kagon Judes puta” que no ho sabeu que seu les millors, aquest final de lliga heu d’arrasar. A falta de 5 partits van les terceres i estan suposadament el posició d’ascens. Doncs  l’Albert el més gran i millor tècnic de la categoria per jo i  les seves estrelles; moltíssim d’ànims i a seguir amb la il·lusió de jugar per guanyar. Vosaltres sabeu el camí aneu plegades fent pinya i podeu estar segures que l’èxit està assegurat, seu les millors!

 1. 5 respostes a “Parlem de Volei. A punt està l’equip sènior femení de conquerir la gran fita”

 2. Hola mister, gracis pes comentari…tu saps millor que ningu com se viu un final de temporada amb objectius atractius.. i com s’arriba a poder lluitar per coses tan maques.
  Feina, feina i mes feina. No som es mes guapos, ni es mes alts, ni es mes bons, ara, feina si que en feim. I ses jugadores en tenen unes ganes que no sels acaben. Han crescut molt en temporada i mitja…. creuau tots es dits perque ve lo mes dificil de sa temporada. Salut!…

  Per Albert el febr. 2, 2011

 3. Moltes gràcies JAC! Això és massa.
  Il·lusió n’hi ha molta, tan sols queda donar sa talla!!

  Una abraçada ^^

  Per Sara el febr. 2, 2011

 4. Ei Sara, sa talla ja fa dos anys que la donau! Ara heu de disfrutar de cada partit….

  Per Albert el febr. 3, 2011

 5. Sa feina feta per ses nines i n’Albert son dignes d’admira. Aixo es un grup de nines que han aconseguit esser un equip i aixo te molt de merit. Albert de cada dia es millor entranador i sa feina sa nota.

  Per Alfons el febr. 4, 2011

 6. Orgullós és l’adjectiu que millor defineix com me sent d’aquest equip i de n’Albert. Fan una feinada i disfruten de fer-la. Als partits han deixat de patir i ja disfruten de jugar i això es nota molt en el nivell de joc. Enhorabona!

  Per Toni el febr. 5, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.