setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

La millor alegria és la victòria del Sóller Bon dia!(64-57)

6 febrer 2011 – 0:50

Les galàctiques de Jordi Méndez s’ha carreguen el potentíssim Saragossa, en un partit brillant i emocionant fins als darrers moments. Les solleriques estigueren pletòriques, l’iniciativa en el marcador era de les visitants, però el SBD sempre l’anivellà i el superà, això feia que les visitants es mostressin insegures i a mesura que avençava el temps millor estaven les nostres estrelles, sobre tot en defensa on Comfort, Bogdanova, Murphy controlaven seriosament el rebot defensiu i les demes treballaven fantàsticament, aquesta per jo fou la clau, si que es veritat que Gabi Ocete va estar brillantíssima, duent la direcció de l’equip i finalment dir la revelació del enfrontament fou Maria España que va comparèixer amb tres triples que llençaren l’equip cap a la victòria. El SBD és un mata gegant.

  1. 2 respostes a “La millor alegria és la victòria del Sóller Bon dia!(64-57)”

  2. Sencillement impresionant no tenc paraules per manifestar el meu estat d’euforia i de agraiment cap el equip, gracies nines, gracies per fer-nos disfrutar tant. una abraçada

    Per joan el febr. 6, 2011

  3. Gràcies sobre tot a tu Joan per entrar i per moltes coses més. Desprès del partit li deia a Juanjo que en la vida per haver critiques bones n’hi ha haver de dolentes. Aquesta setmana a la meva columna de Sensacions he estat molt dur amb l’equip, ho reconec, però jo entenc que la meva critica d’opinió va acompanyada amb el meu efecte passional, és irremeiable soc així i no ho m’he puc canviar. Pel que fa a la victòria contra el Saragossa vaig tenir una de les majors alegries d´ aquesta temporada i saps el que m’agrada molt; com creix l’equip, felicitacions.

    Per Joan Antoni el febr. 6, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.