setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Madrid i Barça els dos millors equip del Mon

8 gener 2011 – 0:59

L’espectacle que desenvolupen els dos millors equips de futbol del planeta. Per un costat el Realíssim de Mau fa un futbol directe i sap trobar els camins per arribar a la porteria contrari i fer gol. El Barça encara més espectacular per com maneja la pilota, fent el difícil fàcil i oferint del futbol un espectacle únic ara mateix al planeta, Messi, Xavi, Iniesta, Pedro, Piqué i una plantilla sencera; són els artistes del millor equip. CR7, Higuaín, Xavi, Benzema, Carballo, i els demes del planter són els protagonistes d’un dels millors de la Terra. Ara la pregunta que tindré oberta fins a final de Febrer és  la seguent: qui farà campió de Lliga?

  1. 2 respostes a “Madrid i Barça els dos millors equip del Mon”

  2. Hola mister, evidentment a llarg plaç apost pel Barça…. per cert, me va deixar un poc fet pols sa noticia de sa mort den Pedraza. Crec que sel hauria d´homenatjar de qualque manera…. no sabia que estas malalt i me va sorprendre molt sa noticia. Ses vegades que vaig poder entrenar i jugar amb ell son des millors records que me queden des meus anys a n´es futbol… quina pena.

    Per Albert el gen. 10, 2011

  3. Efectivament Albert era un futbolista que predicava amb l’exemple i també com entrenador, li agradava ensenyar a n´ aquells juvenils que tu i formaves part varen poder rebre bones llisons de l’Angel, ja que quan acabava el seu entrenament dedicava un temps per llisonar els juvenils del Sóller. L’Angel era un esplèndid futbolista i com a persona com diu l´Iniesta ( deixeble seu, ja que el va entrenar en els Cadets del Barça) era un 10. Estic content de la teva entrada per recordar a Pedraza que varem tenir la sord de veure’l jugar amb el Sóller.

    Per Juan antoni el gen. 10, 2011

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.