setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Dona el resultat del clàssic Barça-Madrid

27 novembre 2010 – 22:16

Dilluns el gran derbi. Les enquestes donen com a guanyador el Barça, però jo trobo que no s’ajusten a el que potser el partit, tot i que a hores d’ara és imprevisible el qui pugui guanyar, jo segueixo dient que el Madrid te una arribada fulminant i ens pot fer molt de mal. Aquests dies he estat parlant amb gent de futbol i alguns en volien fer veure que tot juga a favor del Barça, clar diuen: que el Barça te la millor defensa i el millor jugador del mon a part d’Iniesta, Xavi, Busquets,etc. Si però el Madrid té: Pepe, Carballo, en defensa Di Maria, Xavi Alonso Marcelo, Higuaín i CR7, entre altres. Doncs tot esta per veure, tot i que el meu cor em diu que guanyarà el Barça, tots els indicis lògits és que el Madrid s’emportarà els 3 punts del Mou Camp, entreu i doneu el vostre resultat, i la propera setmana el guanyador parlarà del clàssic al  meu espai de Sensacions, si és que us animeu.

 1. 4 respostes a “Dona el resultat del clàssic Barça-Madrid”

 2. Enguany mes que mai, questio de detalls. Jo apost per un 3-2. Per jo tots dos tenen arguments per guanyar tot i que el Barça per jo es s´equip que ho fa mes guapo del mon… pero nomes conten es gols…. salut!

  Per Albert el nov. 29, 2010

 3. Hola Joan este año este bloc esta muy parado, se ve que estas como el tiempo FRIO, FRIO y DESANGELADO, dale un poco de marcha al asunto. Creo que el resultado de esta noche va a ser 1-3, el Madrid con su juego directo y condición física
  va a partir por la mitad a este barcelona de juego de salón.Un beso y anima este bloc

  Per el ojo avisor el nov. 29, 2010

 4. Ets ben poc optimista!!! crec q guanyarà el barça i així ho esper, jo apost per un 2-0 i com no en messi en farà un si es q no els fa tot dos! una abraçada!!

  Per juanjo el nov. 29, 2010

 5. En el descans en Juanjo és el que guanya. Ja veurem al final

  Per joan Antoni el nov. 29, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.