setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

SBD desencís. Sóller magret. Port espectacle

24 octubre 2010 – 13:40

 Un i dos desencisos que ara no te més importància del que pot tenir el perdre dos partits quan hi ha tanta lliga pel davant, però si cal prendre bona nota. Contra l’Hondarribia vaig notar l’equip amb manca de recursos desprès de recordar el partit que ens oferiren  davant el Salamanca. Referent al de dimecres contra el Saragossa, està clar que el perdre era el més Logic, el que no esperava era la panera que ens aferraren les manyes. Ara cal oblidar els resultats d’aquests dos darrers partits i rectificar el dolent per no caure dins els mateixos paranys i trobar el ritme i sobre tot el poder d’autoestima de les nostres jugadores per afrontar el partit d’avui a casa contra l’astrugància i fer feliç a l’afecció amb una victòria.

Guanyar jugant a mitges tintes, també em va be. El Sóller no va fer un partit per tirar coets, la seva part pràctica si que la tingué, per això el resultat és el que val. El rival Sant Marçal molt escàs com equip, que per cert va arribar poques vegades a la porteria de Mario que aquest com sempre  va resoldre  amb encert, alguns jugadors millors que els altres, Pomar va complir bé i ell va iniciar la jugada que acabaria amb el magnífic gol de Miquel Oliver de 30 metres,que valdria el seu pes amb or. Precisament amb Miquel avui parla a Sensacions del Sóller de diumenge passat i del partit de demà contra S´Arraco. El teu gol val tres punts, un partit fluixet Miquel? ” Si,quan la pilota va entrar jo no sabia on em trobava, vaig tenir una gran alegria. Els dos equips estàvem necessitats de punts. El partit estigué precedit de moltes imprecisions. Férem una darrera mig hora  molt dolenta”. I demà com ho veus? Ens pot anar be, jo tenc molta confiança, podem guanyar i situar-nos a una zona més tranquil·la, i guanyar confiança” Doncs això és el que esperem.

El Port de Sóller oferir un espectacle digne de veure. Primer el sistema de jos que Isidre repeteix i li funciona 4-3-3 on Gerardo és l’estrella, efectivament l´ equip varia posicionament contínuament, sempre amb els patrons marcats per Marín, tenint per norma bàsica la forta pressió  quan el contrari te la pilota, la implicació  es total hi ha tal generositat amb l’esforç que desmunta a qualsevol adversari i si tenim en compta que S´Arenal és un equip jove amb molta qualitat encara te més mèrit. Ja us dic veure el Port de Sóller és veure bon futbol. Per  tots nota d’excel·lent  i a destacar especialment a Victor,dos gols i a la gran actuació de Andreu Jaume que va fer una seria d’aturades fantàstiques, ells és el jugador de la setmana.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.