setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Llúsia Oliver: La Lliga no ha començat be

16 octubre 2010 – 14:53

Davant un inici de lliga irregular  Llúcia Oliver  Presidenta del club  parla clar i dona a conèixer els entrebancs que esta immers l’equip. Llúcia com es viu des de dintre la situació esportiva del Sóller?” De veritat que no ha començat  gaire bé, però considerem que s’ha li ha de donar  confiança als jugadors i tècnics. Esperem que els resultat arribin aviat i l’equip atengui l’estabilitat que necessita, de moment l’empat a Platges, que per cert jugarem per guanyar pot ajudar a agafar  aquest camí”. Heu parlat amb els jugadors?” Si, la setmana passada ens reunirem amb la plantilla i els jugadors son conscients del seu baix rendiment i troben que han de treballar més als entrenaments i de moment aquesta setmana hi ha hagut resposta”. Com estan anímicament? “La directiva lis donem tot els suport, la prova esta que fèiem sopars habitualment per fer grup i animar-los en tot el que està al nostre abast”Com duis la part econòmica?”  aquesta es una tasca que la controla  Brigitte i estam molt satisfets. El que si et puc dir que tenim un centenar de socis i la campanya no està tancada a més hem fet publicitats noves i nous espònsors, també va molt be el suc de taronja, no pesarem pena econòmicament. Ara bé: penseu que els jugadors no cobren- nomes  les primes, però  si ha final de temporada hi ha benefici serà per repartir entre ells. Qualque cosa més?” Vull donar les gràcies a tots  els que col·laboren amb el Sóller a la gent que ve a la plaça a veure un suc de taronja, a l’afecció que anima en els partits i  que ens ha fet costat en els moments durs”.El Sóller empata a Platges, això no arregla el mal començament de temporada, es un petit salsit a la ruptura inicial, esperem a demà i, si guanya l’empat de platges haurà estat mel.

El Port de Sóller; un que veu el partit no dona crèdit del que ha vist un cop acabat. Bon plantejament i bona pressió per part dels dos equips, el Port te més arribada i gol, es posa 2-0 desprès Nico perdona el 3-0, mala sord. Però per favor; fais les línies mes enrere i no doneu marge al contrari, que passa el que va passar; que varen empatar.

El Sóller Bon dia, a dins Ribas sa pot justificar la derrota per la superioritat de l’equip  madrileny, el que es injustificable és el tanteig final, el tercer parcial és per oblidar o més be dir per treure conclusions. Dimecres contra el Salamanca les de Méndez tot i els set punt de diferencia, varen fer un magnífic partit, funcionà l’equip, sols no hi va haver encert en els tirs lliures. Avui a per Hondarribia. La millor Paola Ferrari.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.