setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Alfons ”Moment dolç pel Vòlei”

9 octubre 2010 – 18:57

 

Avui toca el torn al Volei Sóller, un club muntat per fomentar la pedrera i fer del volei un esport de competició i vinculacions  socials. Es de destacar la tasca de tots els seus components que esta força demostrada any rere any, està valorada per un sector ampli d’afecció i simpatitzants. Alfons Ramon el President i entrenador del Volei Sóller, es mostra molt satisfet parlant de l’actualitat del Volei Sóller” És un moment dolç pel nostre Volei, s´ha reconeguda la nostre feina d’aquests darrers anys.” Quins són els vostres objectius prioritaris? Està clar els objectius prioritaris són seguir potenciant la pedrera, la nostre feina principal la fèiem el Volei base.”Alfons que t’estimes més desenvolupar la tasca de president o entrenar?” Jo m’estimo més entrenar que presidir, aquesta és una responsabilitat sempre complicada però tenc una gran sort de tenir un magnífic grup que em dona suport en tot moment” Alfons és un esportista de cap a peus, et felicito per la bona feina que fas tu i tots els teus companys.

El Sóller Bon dia -Salamanca; utilitzar quelcom qualificatiu feria curt per lloar la victòria sollerica. Darrer partit de la seria preparatòria i segon torneig conquerit per obrir el nou curs 2010/11 i gran espectacle de les perletes de Jordi Méndez. Destacar-ne una més que l altra no seria just, totes brillaren a gran alçada, estigueren esplèndides! Ara a jugar demà a casa del Ribas  per un resultat positiu i que consti que el Sóller Bon dia jugarà per a aconseguir la victòria,tot i que és dificilíssim, estic ben segur.

El Sóller no va ni en rodes, aquí o be ens equivoquem tots o be no tenim equip per competir a la categoria, a veure es tan complicat jugar un 4-4-2 clàssic i estudiar  un poc el contrari, per saber com s’ha li ha de jugar, i fer les correccions oportunes? Fins a vuit oportunitats resoltes pel Super Mario abans de marcar l’Espanya no és un indici. Salvador em sap greu, que més voldria jo parlar d’un Sóller guanyador.

Xerrar del Port de Sóller és xerrar de victòries, tocarem fusta. 0-5 a Portocristo,  doncs tots el qualificatius  per enlairar l’equip de  Marín. Aquesta victòria augmenta l’autoestima dels jugadors, vital  per seguir assolint el poder guanyador. El Port de Sóller és el Protagonista de la setmana, encapçalat per Isidre Marín.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.