setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

L´Hostal Nadal de Miguelito

25 setembre 2010 – 22:25

 Vaig Intercanviar impressions amb Miguelito Nadal. Fou una conversa relacionada amb els tres equips de l´Hostal Nadal. Miquel estàs treballant per posar a punt  l’equip de futbol sala, com anirà aquest any?” Hi ha alguns equips  que han hagut de desaparèixer i la Federació ha fusionat la Preferent i la Regional. Tot i que la teoria ens fa veure que serà un any fàcil, estic segur que hi haurà pobles que tindran bons  equips, els futbolistes bons que deixen de jugar federat  s’inscriuen als equips d’empreses i són gent de ofici. Nosaltres no comencem de zero,  tenim gent experimentada i amb l’entrada de algun reforç esper que l’equip podrà donar un bon rendiment”. Després del l’ascens del equip de bàsquet, com veus aquesta nova aventurà?” Amb la gent del bàsquet estic encant adíssim, ells fan feina d’equip, s’involucren molt i tenen autonomia propi, se cuiden de tot. Vull transmetre un agraïment especial a Marcel·lí Got i a la seva família per la manera que estan integrats al Club. Els jugadors són dignes d’admirar entrenen com si fossin professionals, l ’equip te qualitat, si ens respecten les lesions farem una bona campanya” I pel que fa a les nines del futbol sala femení que ens pot comptar? S’han ficat a dintre una aventura, per dos motius; primer perquè seran de 6  a 8 equips. I desprès que nomes n’hi ha dos de Mallorquins i el resta de Menorca i Eivissa, però l’important és que tenen una gran il·lusió. Lis he preparat un pla de feina pel que fa els entrenaments i Xisca Payeras  dirigirà als partits. Moltes de Gràcies Miquel per la teva amabilitat i deferència.

Vaig anar Alcúdia a veure el SJM contra el Tanit. Si us dic que vaig  gaudir de valent em podeu creure, tenim equip per competir, el que més em va sorprendre feu les ganes de les noves, sobre tot les Mallorquines, aquest és el camí, si senyors, magnifica actuació de Quirante( 18 anys) te un bon futur, molt bé Zanoguera i Espanya,  les demes també varen estar alt nivell.

El Sóller del mal el menor. Altre vegada vaig veure l’equip un tant perdut pel que fa al joc i la posició  la 1a part. El penal a Bernat es pot xiular segons l’apreciació de l’àrbitre, el que està clar és que no hi va haver voluntarietat,  és massa castit l’expulsió, per cert quin invent és aquest de situar a Bernat de central marcador, quan la seva posició és de carriler. Deu ni do. S’ha de jugar el sistema de joc per la gent que tenim, per favor!

El Port de primera, va saber plantejar el partit i va guanyar al Camp del Rafal i així recuperar al perdut a casa contra el Son Oliva. Ara a mirar per a munt.

  1. 2 respostes a “L´Hostal Nadal de Miguelito”

  2. El Sóller ha canviat la manera de jugar i perd igualment a Genova, està més clar que l’aigua, són els jugadors que no donen el que han de donar i punto pelota.

    Per El Solleric el set. 27, 2010

  3. Joan Antoni a veure perque no escrius un poc més i no ets tan vago!

    Per Martin el oct. 7, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.