setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Jordi Méndez: “ El soci gaudirà”

4 setembre 2010 – 15:08

El Sóller J. Mariana, ja treballa amb les mallorquines  i la propera setmana s’aniran incorporant el resta de l’equip. He mantingut una conversa amb el tècnic del SJM; Jordi diferencia del planter de l’any passat al de enguany?” Dos diferències clares la pèrdua de Murriel; veterana  i contrastada a la categoria i ve Comfort que és una jugadora diferent perquè és un 5 in nata, això farà que Gisela pugui jugar a fora de la zona i en defensa no haurà de marcar a la jugadora més alta, estarà més alliberada. L’altre diferencia que substituïm a una jugadora de la qualitat de Knezevic a una jugadora Mallorquina-70 mil euros es fan notar. Quin estil de joc practicarà l’equip; ”l’adaptaràs al perfil i la qualitat de les jugadores o be serà el teu propi estil?:” No, ens hem adaptar a les jugadores que tenim, aquest any tindrem un equip agressiu per la joventut, amb un joc dur i de velocitat, en atac posicional hem de construir el joc de dins a fora on les pivots han de participar” Que es vera aquest any que no es va veure la temporada passada:” Que li diries al soci perquè vingués a veure el SJM a Son Angelats? Que gaudirà de la millor lliga d’Europa i a un equip identificat amb uns colors i  amb un poble que donarà el 100% a cada partit.”Jordi que li pots transmetre al soci?:”Que gaudirà, la setmana que no juguem a Sóller ens notarà a faltar.” Per acabar una pregunta bastant compromesa; Ja teniu els horaris dels entrenaments?” Si es confirma que hem d’entrenar de les 15.30 a les 17.30 les conseqüències poden ser nefastes, és incomprensible que un equip de la màxima categoria entreni a n’enquesta hora, que qualcú em posi un exemple, per un altra lloc la filosofia de tenir 4 jugadores mallorquines sen va a norris la conseqüència podria ser el descens” Moltes gràcies Jordi per els teus comentaris,Ell més que ningú sap el que te entre mans, a la propera edició en parlaré.

Sobre la reforma del Camp Municipal; se admetre si m’he equivocat, ho dic per les obres del Camp den Mayol, la gespa esta apunt i dimecres ja entrenaren, demà el Sóller hi jugarà. Em retracto del que vaig dir: que no estaria enllestida pel començament de temporada. Però em faig la pregunta si ha pogut servir d’alguna manera la meu comentari ? Qui sap, bonó sigui el que sigui, ara ja no importa, el que compta és la realitat. Tot i que no m’agrada lloar els politics, si que ho faré amb Pep lluís  Colom reconec  públicament que ha fet una bona gestió, el Camp den Mayol està a punt. El Batlle ha complit .

 1. 11 respostes a “Jordi Méndez: “ El soci gaudirà””

 2. ¿Que es una 5 in nata?
  Y si, habrá hecho una gran gestion en Can Maiol, pero en Son Angelats se ha lucido con los horarios. ¿Para eso queremos un equipo profesional?

  Per Preguntador el set. 5, 2010

 3. Hola mister, jo no acab d´entendre ses nefastes consequancies d´entrenar a les 15:30 h. Noltros l´any passat varem entrenar de 21:00 a 23:00 h i varem rendir be tot i haver-mos d´aixecar a les 7:00 h per anar a fer feina o estudiar…. supos que se m´escapen detalls de sa preparacio d´un equip de primer nivell.
  Salut.

  Per Albert el set. 8, 2010

 4. Albert; quan un defensa un raonament dona la impressió de que és part interessada i això fa veure a la gent la implicació de la persona, en el meu cas jo defens a tot l’esport fins i tot a l’esport social, però el que jo penso que avui i no sabem fins quan tenim un equip d’elit i la pregunta és vol el poble aquest equip? La meva resposta és: gaudirem mentre el tindrem i no donarem cap motiu per no tenir-lo. Estic segur que m’has entès, tot i que com sempre ningú està amb el poder de la raor i si de la seva d’opinió.

  Per Joan Antoni el set. 8, 2010

 5. Preguntador; la frase ” 5 innata”es la respuesta de Jordi Méndez a una de mis preguntasde SENSACIONS, todo y que yo no soy tecnico de basquet, supongo que es un pivote que juega en el poste bajo.

  Per Joan Antoni el set. 8, 2010

 6. Me temo que habrás entendido, pues, que es una 5 nata. Por las medidas de la jugadora (¿le sobran algunos quiletes?, debe tratarse efectivamente de una 5 nata, y no de una 5 innata, pienso yo.

  Per Preguntador el set. 8, 2010

 7. Bones, mister en cap moment pos en dubte si se vol un equip d´elit o no. Nomes me deman, des d´un punt de vista esportiu, quin problema suposa haver d´entrenar de 15:30h a 17:30h…. nomes aixo… . Que jo sapiga molts equips de primera fan jornades de 8 hores. De 9 des demati que queden per berenar tots juntets fins depres de s´entrenament des capvespre… M´ha sorpres un poc aixo de ses nefastes consequencies. Salut.

  Per Albert el set. 9, 2010

 8. Molt fàcil Albert. L’equip té unes quantes jugadores que formen part del Centre de Tecnificació de la Federació de les Illes Balears (un centre on jugadors i jugadores de ses Illes duen a terme els seus estudis i a part, treballen intensament el bàsquet). Les activitats al centre acaben a les 5. Com s’ho faran aquestes jugadores per anar a entrenar si l’entrenament és de 3.30 a 5.30?
  Molt fàcil: no hi podran anar, l’equip perdrà ritme al no poder entrenar amb el grup de jugadores de que disposarà en tota la temporada i això es transforma amb una possible nefasta temporada.
  Per tant, cal repetir i demanar a l’Ajuntament: Voleu un equip d’elit que representi la nostra ciutat en, possiblement, la millor lliga europea de bàsquet femení?
  Si la resposta és que si, cal posar les coses una mica més fàcils (no dic que hagin de tenir elevats privilegis respecte d’altres equips/clubs), perquè tan important és cuidar i dotar d’infraestructura tot l’esport base, com ho és, una vegada que tenim un equip d’elit, mantenir-lo ja que representa la nostra ciutat amb el nostre nom, SÓLLER.
  El primer, l’esport base, ens assegura que els nostres infants estaran ben atesos i no seran al carrer; el segon, un equip d’elit, ens assegura una promoció turística de valor incalculable (i posats en el temps que estam, no caldria escatimar aquets tipus de “regals”).
  A quedat clar, ara, Albert?
  Una abraçada

  Per pere el set. 9, 2010

 9. Clarissim… una altra cosa es que sa solucio sigui fer ballar els esports base… salut.

  Per Albert el set. 9, 2010

 10. Per això he dit que tant una cosa com l’altra són importantíssimes. Sigui esport base o sigui mantenir un equip d’elit. A què hem de renunciar?
  Jo pens que ni a una cosa ni a l’altra. Només cal reunir els clubs afectats i buscar-ne una solució, que n’hi ha!

  Per pere el set. 9, 2010

 11. Estam d´acord…

  Per Albert el set. 9, 2010

 12. Arreglat hi ha acord amb els horaris.

  Per Joan Antoni el set. 9, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.