setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller ha de vencé a La Unió

19 setembre 2010 – 16:26

 Decebedora jornada pel que fa al Sóller i el Port. Per un costat el Sóller va caure a Son Servera i segons  ens diu el diari de Balears que no va existir gran part de partit i nomes a les acaballes s’esforça per cercar l’èxit, alguns afeccionats  diuen que estan en la línia del bon joc i jo dic el que compta són els resultats. Dema esforç tot el partit per a guanyar a La Unió. Pel que fa al Port de Sóller no pogué amb el Son Oliva i assolir la derrota, més serietat, si no, hauran  de  lluitar per uns altres objectius.

 Hi ha sort i la mala sort en el mon de l’esport i concretament en el del futbol. No se quina és la intenció  de Martin Rebassa per a  dir que no existeix la sort en futbol, que tot és saber. Jo diria que els equips que tenen millors  jugadors  sempre tindran més sort que els que no les tenen. Amb una esfèrica redona de 69 cms de diàmetre i 45 grams de pes i que dona voltes per si mateixa, a vegades pren una direcció diferent a la que un creu. Un exemple un atacant xuta a la pilota aquesta dur direcció del corner impacte en un defensa i canvia la direcció  introduint-se a dins la porta, és sort per uns i mala sort pels altres. Quantes vegades heu sentit a dir aquest equip dur la sort dels campions. Que intenta demostrar-nos l’entrenador del Sóller?

Carol Casasnovas guanyadora de l´ Ecocircuit de la seva categoria.  Rebé un reconegut homenatge, Carol Casasnovas te molt de camí per recórrer viu uns moments dolços i de molta moral que traslladarà al Campionat d’Espanya, es mereixedora d’encapçalar el protagonisme de Sensacions. Aquesta setmana també un ciclista; Antoni Payeras, ell farà el camí de Santiago en bici els dies 25 i 26 serà una aventura molt dura però en Toni no te res per impossible

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.