setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller: 60´en negatiu i 30´ en positiu

11 setembre 2010 – 17:52

 

Pel que fa al nostre estimat Futbol donaré el meu punt de vista que no agradarà a tothom,el Sóller en el transcurs dels primers 60´no va jugar a res, els jugadors per no saber no sabien ni com situar-se sobre el rectangle de joc,- menys Mario que estigué pletòric – oferint un futbol amb manca d’idees .La darrera mig hora si, amb l’entrada de Ravi al Camp hi va haver un canvi radical, Ravi va aportar equilibri i ordre,la seva ma estria es va fer veure amb les passades de gol .Molt de mèrit de la victòria te ell, amb col·laboració dels companys que jugaren be aquest darrer tram..Ravi és el protagonista de la jornada.

Dijous vaig veure a Murphy, si la nostre estrella ja és aquí, és un sol, mostra la simpatia i el bon tracte de sempre i en va dir el bé que se sent amb l’equip, que el qualificà d’un alt nivell. Es per estar contents tenir aquesta magnifica jugadora. Aquesta setmana posaré en escena a Comfort una pivot important.

El Port de Sóller comença bé, duent un puntet de Campanet, els d’Isidre hauran de treballar si volem millorar la campanya passada.

Futbol de 1a. divisió partits per veure aquest cap de setmana;Avui a les 18h,Barça-Hercules (C+Lliga), simplement guanyar o golejar? Jo dic que no serà fàcil pel Barça .Avui Madrid-Osasuna,20h(C+ lliga)El Madrid ha de guanyar per força .Demà a les 17h(PPV) Sporting- Mallorca,una prova del saber que pot donar de si el Mallorca a n’enquesta lliga.

Desencís suposa la dimissió de Josep Got com a coordinador de L´Esport Escolar. La tasca de Got ha estat bona durant els 25 anys, i parlo amb criteri, doncs aquests anys he fet un seguiment, sobretot de les activitats fetes a Sóller.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.