setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Tofol l’estrella de Sóller

21 agost 2010 – 18:00

 

La Cursa popular dugué l’estela den Tofol Castanyer. La cursa tingué al·licients i desencisos  alguns varen poder tenir una decepció al no poder participar-hi, per altres fou, com sempre la diversió del poder rebaixar el temps i tal volta la conqueriren, i finalment per l’aficionat, entre altres coses va poder veure l´ apassionant duel entre Tofol i Martin i saber si el solleric podria amb el ex campió del Mon, un any més Tofol no tingué rival  i va batre els seu propi record.

Un cop haver creuat la línia de meta el Solleric  em donava les  impressions de la cursa; Tofol, fàcil?” La veritat és que si, abans de començar no m’ho pensava. A la davallada he forçat molt i a la pujada ho he acusat, però estic contenc, em sembla que he fet marca, 13 per davallar i 14 per a pujar” Tofol estava molt content. Vaig poder parlar també amb Martin a l’arribada; Martin que t’ha paraescut ?” Molt bé, estic satisfet del tracte de la gent i del magnífic ambient. Bé, li volia posar difícil a Tofol a casa seva, però no he pogut. A la davallada he forçat molt, perquè sabia que a la pujada em partiria, ha estat impossible.” Hi ha esportistes que et sorprenen per el seu respecte cap als demes, Martin Fix està a n’enquesta llista.

Referent als que no s’ha varen poder inscriure a la cursa Popular, aquest és el meu parer: Resulta fàcil criticar quan ets perjudicat, si que es veritat que en el cas la seva part de raor hi havia, perquè la informació d’espuntar-se dos dies abans no arribà a tothom, però caldria posar-se per un instant a l’altre banda, la dels qui han de fer la feina de posar  en marxa la cursa, i veurien els entrebancs que genera, ara no entraré en detalls. Segur que els més perjudicats foren els petits que tenien il·lusió de córrer i no pogueren, tal com volien. Bones festes

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.