setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Preferent,Bàsquet,1a; en escena

27 agost 2010 – 22:03

Per començar hi ha que xerrar del C. F. Sóller que visita al potent Son Ferrer,demà sabrem com juguen els homes de Martin Rebassa. Tot fa pensar que no hi ha res a pelar per la qualitat del adversari i pel factor camp, però jo crec amb aquests equip, estic segur que no ens decebrà.

Parlaré de bàsquet i no del SJM, perquè començaran els entrenaments a final de setmana ve,  faré un repeso a la propera edició; de com està elaborada la plantilla i quins son els projectes amb la participació de Jordi Méndez en aquest espai. El torneig d’estiu ha estat noticia per mi al igual que l’any passat hi ha que destacar a l’organitzador que bona tasca fa i als equips que han participat; Busquets-Saint Tropez, Can T. Reia- El Gas, Palou-Bestard, Animalons, BGT Port, Esport 17,BGT Sóller. Si que és veritat que hi ha hagut un equip que ha competit millor que els altres hi ha una jornada pel final s’ha proclamat campió és el Busquets- Saint Tropez. Aquest cop hi ha que destacar a Xavi Busquets el motor de l’equip, pareix que no ha superat  la lesió que el va tenir privat de jugar el darrer exercici, però ara està en bones mans.

A partir d’engany intentaré dedicar un patit espai a la 1a.divisió. Tres partits destacats per veure amb comoditat i sense nirvis; Diumenge a les 19h(C+ Lliga) Racing- Barça, el bon joc es traduirà amb un bon resultat?.Mallorca Reial Madrid,21h(C+) no hi ha color, però la sorpresa podrà caure?. Dilluns a les 22h per la Sexta; At.Madrid-Sporting de Gijón, serà l’any de l´At?.

Hi ha que tenir un reconeixement als nostre corredor Joan Horrach que un any més participarà a la Volta, estic molt content Joan, els teus triomfes seran compartits, endavant i a per l’etapa. Podeu entrar al blog de” Saber jugar” i comenteu.

 

 

 

  1. Una resposta a “Preferent,Bàsquet,1a; en escena”

  2. Joan Antoni veig que el teu bloc no te la concurrència que tenia temps enrere, es veu que si no hi ha polèmica la gent no s’anima. Be a mi m’agrada l´idea que has tingut de penjar la columna de Sensacions al teu bloc. Aquesta setmana faig costat a Joan Horrach, el demes no te gaire importància.

    Per Clara el ag. 28, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.