setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Holanda- Espanya: Una final apassionant

8 juliol 2010 – 6:35

Espanya va dedicar a tots els seus seguidors un partit per emmarcar, quina semi final! la clau fou el tenir la posició de la pilota i els gran partit de tot l’equip en especial els dos centrals i Xavi. Espanya ens dona l’alegria i diumenge pot completar el magnífic mundial que estan desenvolupant  els nostres jugadors. Jo en aquests moment jugaria messions en favor d’Espanya però penso que a mesura que passin els dies es va repartint els percentatge, si juguéssim demà seriem campions del Mon. Els Holandesos son molt bons i tenen sistema i bons jugadors,  el partit serà molt anivellat ,Espanya te la gran oportunitat pot i deu fer història i convertir-se en campiona del Mon, a gaudir!

 1. 3 respostes a “Holanda- Espanya: Una final apassionant”

 2. No vull que soni a excusa pero sincerament crec que JA SOM CAMPIONS. Perque si una cosa ha deixat clara Espanya es que entri o no sa piloteta sap a lo que juga hi ho du fins a ses darreres consequencies.
  Qualqu dubta que diumenge Espanya tornarà a tenir un 60% de possessio i que els Holandesos jugaran a la contra??… si morim practicant sa nostra Biblia nigu podra retreure res…. i no estic parlant de fe, es una questio de conviccio i estadistica….

  Pero s´ha de guanyar eh!!!….jejeje

  Salut..

  Per Albert el jul. 8, 2010

 3. Be, no hi ha res per el guanyador????, ja,ja,ja

  Albert, no som campions, te vull recordar el mundial d’Alemania a on Espanya va perdre contra França amb una possesió de pilota molt elevada o a n’aquest mundial contra Suissa. Amb Holanda alerta a les contres d’en Robben. Jo no vull esser catastrofista però una final es una final i es un partit a on petites coses definiran. No basta la possesió s’ha de definir i a Espanya li està faltant un poc d’aixó. Tot i aixó jo m’apunto a un 3-0 per Espanya

  Per xus el jul. 8, 2010

 4. Ei Xus, totalment d´acord!. Jo me referia a que maldament perdem sa final tothom ha reconegut que Espanya es sa millor, que ho es, i que premsa, seleccionadors, jugadors, politics i “pinchadiscos” de tot el mon diguin que Espanya es sa millor ja es una victoria….

  Esta clar que es partit s´ha de jugar i Holanda te ses seves armes i es seu perill…

  Jo apost per un 2-1 per “sa vermella”…. PO-DE-MOS!!

  Per Albert el jul. 9, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.