setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Espanya Uruguai jugaran la final.

4 juliol 2010 – 8:44

Quan un científic del futbol podria dir que tal i com s’ha desenvolupat el mundial els millors han estat Alemanya i Holanda, jo no ho veig així, en futbol no guanya sempre el millor, el millor normalment  te més sort,(menys en comptades ocasions) i la sort és bàsica en futbol. Espanya és una de les millors seleccions, d’això quasi tothom estarà d’acord en jo, hi naturalment ha tingut la major sort en moments puntuals de cara a gol. Recordeu Portugal i ara Paraguai. Aquesta és la meva opinió. Si farà campiona la nostra selecció? ja en parlarem desprès de les semis.

 1. 6 respostes a “Espanya Uruguai jugaran la final.”

 2. Per jo Espanya no ha tengut sort a ambdos partits que tu dius va fer falta rematar 2 vegades seguides a porta per fer gol, i es que la veritat entre que els arbitres se menjen un penal darrera altra (per jo a cada partit li han deixat de pitar almenys un) i que no tenim sort de cara a porta els partits s’han tornat taquicardics.

  La meva opinió:

  Holanda-Uruguay. En principi ha de passar Holanda però crec que serà un partit molt igualat i que es pot decidir als penals o la prorroga (favorit Holanda)

  Alemanya-Espanya. Serà el primer partit per Espanya que podrà desenvolupar a la fi el seu joc, tots han estat rocosos i defensius, ara serà diferent. Crec que Espanya si vol guanyar ha de donar entrada a n’en Cesc per en Torres per donar més movilitat a la pilota, per jo es un partit a on en Ramos i en Capdevila s’han d’oblidar d’aventures ofensives ja que Alemanya es molt perillosa al contraatac. Per jo aquest partit no haurà de menester prorroga i es faran mínim 3 gols (entre els 2 equips). Favorita no ho se però el meu cor me diu que guanyarà Espanya, el meu cap…no ho sap

  Ara ve i no n’encert cap

  Per xus el jul. 4, 2010

 3. Pel que fa a la sort i mala sort: recordar sols el gol contra Paraguai; Pedrito remata al pal, a continuació remata Villa al pal però entra, i si no hagués entrat haguéssim dit quina mala sort!. Paraguai tira el penal atura Casillas, els de Paraguai diuen quina mala sort, és o no és. Nosaltres el penal de Xavi també. I jo dic els millors sempre solen tenir més sort. Em sembla que has entès l’expressió, Xus

  Per Joan Antoni el jul. 4, 2010

 4. Hola, vos veig un poc perduts!, jejeje. Vos donare un cop de ma. Evidentment Holanda es candidata a passar pero després d´un esforç màxim com el que varen fer davant Brasil crec que se desinflaran… i Uruguai sap que no s´hi tornara a trobar en molts anys. Per jo passa Uruguai.

  I després si que no ho tenc clar. Crec que Espanya es sa millor amb diferencia pero si no puja es nivell contra Alemanya ho passara pillo. Jo pens al contrari que en Xus, perque Alemanya fins ara s´ha dedicat a fulminar als contraris a base de contraatacs. O sigui, lo mateix que han volgut fer Suissa, Hondures, Xile, Portugal i Paraguai pero amb moltissima mes qualitat i amb una sortida molt treballada, Per tant, “mas de lo mismo” pero amb molt mes perill darrera. De totes formes tenc confiança total en els nostres.

  Final : Uruguai – Espanya….

  Salut.

  Per Albert el jul. 5, 2010

 5. be,be..no han arribat als penals però Holanda a la final, je,je,je. A veure si demà encertam i Espanya a la final

  Per xus el jul. 7, 2010

 6. I, a mes, Uruguai no donà sensació de poder guanyar en cap moment…. no m´esperava que resultés tant senzill per Holanda…

  Avui si que no podem fallar… a topeeeee!!!…

  Per Albert el jul. 7, 2010

 7. Espanya si podrà guanyar, però ha de jugar amb molt de seny, sobre tot en jugades estratègiques en favor dels alemanys i reduir els espais quan no tinguem la pilota. Hem d´aprofitar les nostres armes, avui pot ser el partit del Niño Torres ha de jugar a alt de referent. Villa per l’esquerra i Iniesta per la dreta, Xecs és vital, si no juga perdem molt de potencial ofensiu. Els Alemanys son vius i no faran un joc espectacular, però si molt seriós, ben posicionats, basant la seva força amb el joc de bloc i aeri, segur que aprofitaran les seves opcions si es que en tenen. Pot ser el partit d’Espanya, si les individualitats aparèixer.

  Per Joan Antoni el jul. 7, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.