setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Quin equip farà campió del Mon?

27 juny 2010 – 13:41

Albert, Home de futbol, ets un entès i com sempre amb l’estadística amb ma, dones bona argumentació. Abans del partit d’Espanya- Xile donares una opinió que per mi es del tot valida, perquè jo també pensava el mateix. A partir d’ara és una loteria, tot i que els equips que tenen més qualitat individual i el sistema més treballat tindran més números d’aquesta loteria.

Per jo penso que la selecció campiona del mom serà una d’aquestes sis: Anglaterra, ( Penso que avui guanyarà a Alemanya), Argentina que en sembla que avui guanyarà a Mèxic, Brasil i evidentment Espanya. Tot i que Holanda i el Japó no els descart.

 1. 5 respostes a “Quin equip farà campió del Mon?”

 2. Hola de nou mister. Per jo, els favorits son Brasil i Alemanya. D´Espanya m´en reservare la meva valoracio fins despres del partit amb Portugal perque tenc molta curiositat de veure com juguen davant un equip com Portugal que, amb mes o menys virtuts com a grup, segur que proposa mes futbol que Hondures, Xile i Suissa…. i alerta amb Alemanya que se troba la mar de comoda sense pilota i es s´unica de ses favorites que juga a la contra com els angels!! crec que Argentina o passara molt malament per aturar-los … salut

  Per Albert el juny 28, 2010

 3. Avui Espanya no crec que superi a Portugal. tenc fe però és molt dificil, ja veurem

  Per Joan Antoni el juny 29, 2010

 4. Mister, no siguis pessimista. Espanya te una muntanya de virtuts i qualitat individual per resoldre en qualsevol moment. Ses individualitats decidiran….. s´ha de tenir fe… juas!!…. salut.

  Per Albert el juny 29, 2010

 5. Albert ets un crack, efectivament ha decidit altre cop Villa maravilla

  Per Joan Antoni el juny 30, 2010

 6. I a mes veig guanyar sa porra de sa feina. Avui berenar gratis per tothom!!…. ñam…!!

  Salut..

  Per Albert el juny 30, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.