setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller perd 2-4, i el Port guanya 6-1 en el dia del adéu de Tito Tovar

24 maig 2010 – 6:39

 Ahir era el dia que Tito Tovar havia elegit per la seva jubilació com a futbolista , així m’ho comentà dissabte a migdia a Sa Botigueta” vaig debutar amb el Sóller jugant contra el Manacor i casualment m’acomiadaré jugant contra el mateix equip” un dia inoblidable per Tito sobre tot quan va ser substituït faltant un quart d’hora pel seu fill Marc, molt emocionat sortí del terreny amb una gran  ovació d’una afecció que reconegué la seva entrega als colors en el transcurs de molts d’anys de futbolista del Sóller. El partit  tal vegada en aquesta ocasió no recaria d’importància el 2-4 donà fi a una temporada plena de desencerts tant futbolístics com de gestió.

El Port guanyà oferint un bon partit 6-1, al Pilares entrenat pel conegut Marcelino ex Soledad i Balears, brillant partit amb bona actuació de tot l’equip en especial de Gerardo.

 1. 5 respostes a “El Sóller perd 2-4, i el Port guanya 6-1 en el dia del adéu de Tito Tovar”

 2. En Tito a part d´esser un gran futbolista,era com si tenguessim un pare dins es vestuari,un exemple per tots,es una pena que s´envagi,perque jugadors que estimin i visquin el futbol com ell,de cada dia ni ha menos,jo esper que seguesqui vinculat amb el Soller i que no mos abandoni per complet,perque encara te moltes coses per ensenyarnos…Tambe vull donar ses gracies a nes mister a nen Borja i a nen Sendino,Tothom te dret a opinar que si en Fernando Cercos es un bon entrenador o no,jo crec que ha fet molt pel Soller,perque molts a nes seu cas haguesin aplegat i ell a seguit per noltros,aguantant dues temporades molt dificils,i a part d´aixo es una grandissima persona i a demostrat que tambe estima es nostre club.Gracies Tito,gracies mister i Visca el c.f.soller.

  Per T.SAMPOL el maig 24, 2010

 3. Hem d’estar orgullosos d’aquest Sóller, que enmig de tantes dificultats ha estat capaç de conservar la categoria. Felicitacions també a Tito per la seva trajectòria, un exemple per a tots, un gran capità, el trobarem a faltar. Aúpa Sóller!!!

  Per Toni Celià el maig 26, 2010

 4. Con Tito se va una parte de la historia del CF Sóller, campeón en 3º División, la histórica temporada en 2º B, campeón en preferente… e incluso estos años de más difíciles, siempre fue un jugador comprometido , competitivo y apasionado.
  Fue un placer compartir vestuario con el, esta estirpe de jugadores desgraciadamente no quedan, se te echará de menos Capi. Mucha suerte.

  Per El flaco el maig 26, 2010

 5. grasis capi per tots aqests anys, he apres moltes coses d’ell tot aqest temps jugant devora, me diven qe he deser es nou tito pero aixo es imposible, tito dumes nhi ha un, i ara es pics qe jugui de central si mir a l’esqerra ja no vore el gran capita solleric es fara raro, jeje, moltes grasis per tot, i com diu en toni tambe hem dagrair a nen cercos borja i sendino, sense ells aguesim anat a la deriva, si parteixen sempre tendran les portes obertes de soller

  Per marc torres el maig 27, 2010

 6. Bones, jo nomes vaig jugar amb en Tito un parell de partits quant jo era juvenil i hi havia en Piguillem de president. Eren temps dificils per es joves sollerics perque amb es nivell que hi havia era dificil ficar-se a n´es primer equip amb es Pedraza, Ogazon, Tudurí, Samper i companyia. Tot i aixo, record que ell i en Miguelito eren es nostres referents i quant jugavem amb ells estaven amb un ull a n´es joc i amb un altra damunt noltros perque cap veterano se mos acostés mes des conte. A n´en Tito l´hi vaig sentir dir mes d´una vegada, “si te tornes acostar a n´es nin, me voras d´aprop”…. era una tranquilitat i ara o recordo amb molta nostalgia. Enhorabona i com deis mes amunt, ojala segueixi vinculat al Soller. Salut a tots…

  Per Albert el maig 31, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.