setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Detalls de darrera hora. La passió pel futbol

16 maig 2010 – 8:00

El Mallorca es va quedar a 20” de jugar la Copa  d’Europa l’any que ve, no hi ha dret. Rodri un  jovenet de la pedrera  Sevillana va marcà un gol que val el seu pes amb or. En Manzano pareixia estar content un cop acabat el partit. No és just!.

 L’asturià Mejuto González xiulà el darrer partit. Un dels millors arbitres s’acomiada a la Catedral,  a destacant el reconeixement que li ofereix  l´ afecció basca, tal vegada la millor.

El Barça avui pot cantar allò de campions, campions, campions, no avencem coneixements si  guanyem al Valladolid farem campions, si no, serà el Madrid el que cantarà. Esper que ens veiem en el Monument desprès del partit. A que si ….  

  1. Una resposta a “Detalls de darrera hora. La passió pel futbol”

  2. Jo no vaig anar a n´es Monument pero vaig veure sa celebracio des Camp Nou per sa Tele. Estic content que qualque vegada es futbol hagi estat just i es millor equip sigui campió. Enhorabona al Madrid per la gran lliga que ha fet, igual que el Mallorca que al darrer segon ha quedat fora de la Champions. Tot i que no sonc partidari de cercar miracles de darrera hora i menys, despres de 38 jornades, sa manera de quedar fora de Champions me va pareixer molt cruel. Coses des futbol….. com va dir en Valdes ahir vespre, mos veim l´any que ve a Wembley….19 anys despres des gol den Koeman… salut!.

    Per Albert el maig 17, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.