setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

L’assemblea general és sobirana

10 abril 2010 – 17:21

 

Ja que hi ha gent que està interessada de que parli dels darrers esdeveniments de Sa Botigueta ho faré, però amb la major brevetat possible. Si els estatuts reflecteixen que els socis que formen part de l´ assemblea estan en disposició de llevar o posar a la junta directiva en el cas que ho consideressin oportú, jo no hi veig  cap entrebanc. Que l’any que ve ens pot passar a nosaltres, per tant no ens podem relaxar, hem de fer una bona gestió perquè no sigui així. Referent a les critiques aparegudes en els mitjans que són una minoria, estic totalment d’acord que la gent està amb el seu dret d’opinar, com també em sembla que n’hi ha que no assimilen tal com cal la derrota. Si qualcu està en desacord tan si és  soci o directiu de com s’han produït els fets el que havia de fer era mostrar la seva disconformitat a la junta i que constes en acta i desprès que impugnes les eleccions per via legal. Ara el Xerrar són vuit i nous i cartes que no lliguen. Podeu donar la vostra opinió però no em faig responsable dels insults ni injuries ni cap tipus d’ofenses.

  1. Una resposta a “L’assemblea general és sobirana”

  2. Contesta a VDS. Jo atenc a la petició que em demanen, sigui al mitja que sigui. Sempre he encaixat les critiques aquesta és la meva manera d’ésser i és el risc que tenc d assumir, tot i que a vegades intento aclarir i responc a la critica . Pel que fa al que dius de l’humilia’t, no em coneixes be, jo mai tenc un no per a ningú, clar està sempre que ho pugui fer, intento atendre correctament a la gent que vol parlar amb mi, un altra cosa és el pugui assemblar, que probablement no és. Referent tema de Sa Botigueta és la teva opinió, que jo respectaré, però no compartiré, perquè no crec que cap dels meus companys ni jo tinguem “ mala llet”, aquesta és una paraula poc apropiada per una persona culta com tu.

    Per Joan Antoni el abr. 11, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.