setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Diferents temes amb interès especial

16 abril 2010 – 6:41

Diuen que impugnaran les eleccions de Sa Botigueta. Doncs molt bé, aquest és el dret de qualsevol soci, m’entres nosaltres seguirem fent feina amb un sol objectiu: fer més gran la millor Societat de Sóller.

El SJM te molts d´ entrebancs per la punyetera economia. Tot està aturat de moment no es poden comprometre jugadores, perquè no hi ha bones perspectiva de entrades economiques, aquesta punyetera crisi  pot acabar amb el nostre equip de lliga Femenina?. Esper que la propera entrada sigui més optimisme.

El Barça va endavant però encara no ha guanyat res, tot i tenir una passa donada a falta de sis partits, com tots sabeu va adavant amb tres punts i el gol averat ge. Ahir el Madrid va guanyar i el Barça despús-ahir , per tant tot igual i un partit menys.

Tot va bé un ha de morir defensant les seves idees i sobre tot la llibertat d’expressió pròpia i de la gent que es vulgui manifestar. Si jo no vull ser criticat i qüestionat no put ser president de Sa Botigueta.

A dia 23 sopar del components del concurs del SJM en el bloc, de quina seria la ubicació final del Mariana, seguiré informant.

 1. 2 respostes a “Diferents temes amb interès especial”

 2. Hola mister, tambe recordar a tots els que vulguin viure emcions fortes, que els nostres infantils masculins es juguen el campionat de Balears contra el CV Eivissa, dissabte horabaixa a les 16:00 h a Bunyola… casi res!!.
  Salut

  Per Albert el abr. 16, 2010

 3. A Bunyola demà em trobareu per veure guanyar el campionat de Balears als nostres infantils.
  Estic segur que tots farem pinya per motivar les nostres estrelles. Visca el Volei Sóller

  Per Joan Antoni el abr. 16, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.