setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Demà el clàssic Madrid –Barça, determinant

9 abril 2010 – 6:39

Si dic determinant és per fer el contrari a declaracions de futbolistes implicats, que troben que no serà decisiu el partit, jo trobo que si. No obstant això després s’haurà de seguir la mateixa línia de joc i resultats per part dels dos equips. Qui guanyarà el derbi? aquesta és la pregunta del milió, i jo per suposat no la puc contestar. El Barça amb el seu estil de joc i amb el Messi en forma pot guanyar al Madrid. Tot i no tenir a Eto’o, ni poder comptar amb Ibra lesionat. Eto’o va ser i és un jugador que fa canviar el sentit d’un partit, però necessita un període d’adaptació el mateix que Ibra,ho dic pel meu amic Albert, a mi m’agrada més Eto’o, ja en parlarem. El Madrid te una pegada brutal el factor camp pot ser determinant, ja ho veurem. Vosaltres que deis?

 1. 3 respostes a “Demà el clàssic Madrid –Barça, determinant”

 2. Jo apost pel Barça. Per cert, n´Ibra si que arriba a n´es Classic. I estic d´acord en que es partit sera determinant pes final de temporada. Si el Barça perd, pens que sera dificil recuperar dos partits al Madrid en 6 jornades sobretot perque tenim sa Champions enmig i es molt de desgast.
  Si guanya el Barça, tot seguira obert pero o veig mes facil….
  Per dema 2-3 pel Barça. Salut…

  Per Albert el abr. 9, 2010

 3. Rectifico, n´Ibra no viatja a Madrid…

  Per Albert el abr. 9, 2010

 4. Juan Antoni, no deus tenir tems perque consedexes entrevistes a nes teu diari. hauries de ser mes humil i no vuler acaparar tanta pagina des teu diari.
  Per sert, t’acusen a tu i a sa teva nova directiva d’ilegals. te tornaran a fer una entrevista a una plana per desmentir-ho?
  no dubt de sa teva bona fe, pero es metodes, tot i que diuen que eren ‘democratics’, tenen molta mala llet.
  Sigui com sigui, molta sort.

  Per vds el abr. 9, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.