setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Ahir celebració amb un sopar dels participants de la travessa del SJM en el blog.

24 abril 2010 – 9:10

Ahir vespre férem el sopar de companyona ble dels que participarem en la travessa del Blog “Saber Jugar” de quin lloc s’ubicaria el Mariana de Lliga Femenina al final de temporada, hi érem la meitat dels participants, de deu, cinc; Jaume,Tomeu, Xisco, i Xesc i un servidor. Com sabeu, no hi hagué cap guanyador. La vetllada feu del més divertida, en el Restaurant el Turó. Tots quedarem contents amb l’instancio de tornar a jugar i repetir festa l’any que ve. Per tant ja podeu entrar i donar la vostra opinió.

 1. 7 respostes a “Ahir celebració amb un sopar dels participants de la travessa del SJM en el blog.”

 2. Certament, la vetllada fou ben divertida. Amb aquest segon sopar, l’esdeveniment en qüestió pren força per a començar a ser una tradició! (al manco una excusa per fer un soparet amb bona companyia).
  A mem si al sopar del proper any no falta cap participant, i hi ha representació femenina.
  Bé, jo dic que el SJM la propera temporada quedarà… ah no! que encara és un poc prest! jejeje.
  Salut!

  Per Xisco Rullan el abr. 24, 2010

 3. Jo també trob que hi podria haver més participació femenina. Em va saber greu no poder sopar amb vosaltres, forces majors m’ho impediren, però esper que l’any que poguem repetir l’experiència. Nines! A veure si us animau un poc i participau!!!!!

  Per Aina el abr. 25, 2010

 4. Eih! Jo m’ho vaig passar molt bé a n’es sopar de l’altre dia. Es una llàstima que no hi pogués assirtir-hi tothom!
  Agraït a Joan-Antoni i al Setmanari per la iniciativa.
  Segur que l’any que ve repetim; no sé si el mateix pronòstic (si en Xisco encara no s’arrisca, ja me direu que hem de fer altres), però el sopar segur.

  Per Tomeu el abr. 26, 2010

 5. La vetlada va ser molt bona per la gent que hi va ser, peró esper que la propera sigui mes nombrosa i poguem riure mes. Per cert, l’unic guanyador d’enguany va ser en Joan Antoni, que va rebre un regal de part del seu cosi politic.
  Visca el Mariana!!!

  Per Jaume el abr. 27, 2010

 6. Servera?????

  Per Aina el abr. 27, 2010

 7. Amics i amigues del bàsquet i molt especialment els que segueixen aquest bloc que han jugat a “saber jugar per guanyar”us agrada el títol?, enguany tot i no haver guanyat ningú, ens hem diverti, ho seguirem fent amb sopar sempre per culminar l´ apassionant lliga de bàsquet, i és que som uns privilegiats! Ara li hem de demanar a Jordi que en pots doblerets ha de fer un equip competitiu. L’any que ve l’objectiu és la permanència o no?
  Xiscu i Aina moltes de gràcies pel regal, us estimo.

  Per Joan Antoni el abr. 27, 2010

 8. Sniff! Sniff!!!!!

  Per Aina el abr. 27, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.