setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Toni Payeras un atleta modèlic.

17 març 2010 – 7:28

 

En Toni Payeres és un esportista modèlic fa unes setmanes va fer la marató de Barcelona, el lloc que ocupa és el de menys, l’important és participar i l’esforç que fa a cada prova que és força gran. La meva línia d’opinió agradi o no, ho faig amb total independència tot i que a vegades en surti molt perjudicat, la línia d’informació del setmanari sempre anirà segons les preferències de la noticia, això és inqüestionable. Jo he estat esportista- no comparable a Toni que és brillant pels seus esforços- hi us diré que he rebut alabances i també critiques. Escolta Toni: cap redactor del setmanari mai ha qüestionat la teva dedicació esportiva sempre hi ha hagut bones paraules per tu. Trobo que no és just el teu missatge que m’envies en el Facebook. Una frase per a tots els esportistes en general no professionals” Mai facis esport per ser admirat, fer esport perquè t’agrada sentir-te bé”

 1. 3 respostes a “Toni Payeras un atleta modèlic.”

 2. vist que m has convidat a llegir el que havies escrit a nes teu blog,te contestare per aqui,1er jo mai he posat en dubte la profesionalidad dels redactors i nomes tenc paraules d agraiments cap a ells,
  2on jo faig esport perque m agrada i no per sortir a nes setmanari,3er si surt a nes setmanari tenc dret a opinar,4rt sempre que heu necesitat foto o una cronica hu he fet de molt bon gust,5 jo t he havia escrit en privat i aixo hu has fet public tu,6 trobes que no es just que tengui una opinio?i a mes en privat, 7 deman disculpes si he ofes a qualqu.

  Per toni payeras el març 18, 2010

 3. Toni per jo res canvia ets el mateix i jo també. Jo no ho dic que tu posaves en dubte la feina dels redactors del setmanari. He viscut en primera persona que sempre tens paraules bones per nosaltres . Ja ho se que tu fas esport perquè t’agrada molt, estic convingut que si no t’agrades no ho feries. Per favor tu sempre tens dret a opinar. Precisament per això m’he empipat, perquè considerava que el teu escrit l’havies de fer públic, Toni tu tens opinió a més t’he mereixes un respecta com esportista. No tens ningú ofès, ets brillant com esportista hi com a persona.

  Per Joan Antoni el març 18, 2010

 4. per mi tambe tot segueix igual,si et vaig escriure en privat era perque quedas entre tu i jo i saps que mai hu fare public abans sempre hu consultaria amb tu,ha estat un mal entes,segueix igual amb la teva columna!
  una abraçada ben forta a nes setmanari i a tu!

  Per toni payeras el març 18, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.