setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El perdre i la cara que et queda desprès.(68-78)

13 març 2010 – 22:35

El primer que he de dir que a la prèvia parlava d’un Olesa vingut a menys. Un cop començat el partit, si tal vegada els dos primers parcials es podia pensar, però el tercer i el quart res de res.

Les del SJM ben plantades i molt centrades decideixen amb encert en el Primer quart;22-16. En el segon les mateixes querades,44-37. Doncs el descans les solleriques deixen la casta al vestidor i les catalanes retallen;59-58. En el quart ja per fer la borsa i partir les del Olesa ens guanyaren en tot i  per mèrits propis es fan amb el partit, deixant al darrera la mala ratxa. El millor sabeu que fou el suport d’un grapat de Joves que animarem al Mariana com sempre fan quan venen de campada  a Sóller, ells son  de Son Roca i animen  i animen sense aturar. Amics un 10 per vosaltres.

  1. Una resposta a “El perdre i la cara que et queda desprès.(68-78)”

  2. Aprofitant l’avinentesa de bàsquet cal felicitar a Xisco López per la bona disposició del seu infantil al guanya dissabte i assegurar matemàticament el no fer cuers. Segons em va comunicar els nins jugarem molt bé. Felicitacions a tots.

    Per Joan Antoni el març 14, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.