setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El grup que jo represento ha guanyat les eleccions de Sa Botigueta.

28 març 2010 – 21:53

Per primera vegada puc donar una exclusiva on un servidor  en soc  part .  Aquest matí s’ha celebrat la assemblea general extraordinària a Sa Botigueta on els socis han votat al President, Dos eren els candidats. Un cop Tomàs Plomer ha   presentat la dimissió de President ha obert el període d’eleccions. Amador Castanyer portaveu del meu grup  ha fet veure tal com diuen els estatuts a l’assemblea que podien destituir la directiva si estaven en desacord,  aprovat pels assistents, sa procedit a les votacions a la mateixa assemblea; on Joan Marroig per part de  junta ha encapçalat una candidatura i un servidor per part del grup nou l’altra. Amb el resultat final de 11 vots per Joan Marroig i 39 per un servidor i el grup que represento, que està format per:Joan Salva, Pere Palou, Amador Castanyer, Victor Colom, Joan Ripoll, Miquel Adrover, Bartomeu Quetglas, Llorenç Bota,  Guillem Mayol .

 1. 4 respostes a “El grup que jo represento ha guanyat les eleccions de Sa Botigueta.”

 2. Estic content,trob que a sa Botigeta es pot fer molt mes del que s´ha fet,a voure si la tornau a potenciar com a sociedad.Enhorabona.

  Per amigo el març 29, 2010

 3. Enhorabona joan estic segur que això anirà bé,esper que feu de sa botigueta una societat moderna que tant la gent gran com els joves hi tenguin cabuda. Salut

  Per guiemsec el març 29, 2010

 4. Per mi és una bona notícia per Sa Botigueta en particular, i per l’associacionisme solleric en general. No dubt que el meu amic Joan Antoni serà un bon president d’aquesta centenària entitat, i el seu equip una bona junta directiva. Enhorabona a tots… i a per feina!

  Per Toni Celià el març 30, 2010

 5. Mister, aixo te bona pinta, poc a poc i bona lletra…

  Per Albert el març 30, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.