setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Campionat de Mallorca infantil de Volei es farà a Sóller

4 març 2010 – 23:09

Fantàstic, enhorabona al Volei Sóller, el campionat de Volei infantil es farà a  Sóller els dies 19 i 20 de Març i s’ha jugarà a Son Angelats. A les dues categories hi prendran part  el Femení i  Masculí, on hi haurà representació sollerica, ja que ambdós equips s’han classificats fer a jugar la fase final.  Es per estar contents, allà seré per gaudir de la festa del vòlei infantil

 1. 6 respostes a “El Campionat de Mallorca infantil de Volei es farà a Sóller”

 2. Hola mister, aixo ha d´esser una festa per es nostres nins. Mes enlla des resultats esportius, crec que val la pena disfrutar d´un Campionat de Mallorca, que no sempre el tendrem a Sóller…tothom convidat.

  Salut

  Per Albert el març 5, 2010

 3. Hola Joan Antoni,
  És una gran satisfacció per a la família del CVS haver aconseguit dur a Sóller el Campionat de Mallorca. S’ha fet molt i bona feina per el·laborar una atractiva proposta que hem fet arribar a la federació i que ha sabut valorar, per tant, ja s’ha fet la primera passa (SÓLLER 2010!!! jajaja). Ara resta molta feina, la més important, perquè la gent que vengui a Sóller a gaudir del campionat se’n portin una bona impressió com cal esperar d’una ciutat com Sóller. Volem estar a l’altura de qualsevol altre ciutat de Mallorca i si és possible, per damunt, ja que creim que és una molt bona ocasió per a la imatge de Sóller i de demostrar a tot Mallorca que aquí sabem fer les coses bé. Ja s’està treballant en molts d’aspectes que us anirem facilitant a la premsa. Hi ha moltes idees i sabem que amb l’ajuntament trobarem un molt bon col·laborador ja que a les primeres preses de contacte hem trobat les portes obertes i molta predisposició per part seva. Per part de la premsa sollerica, en especial del Setmanari Sóller, no em cab cap dubte que fareu un bon seguiment i una bona cobertura mediàtica de l’esdeveniment. Esperam no defraudar a ningú.
  M’agradari també aprofitar el teu blog per animar a la gent de Sóller a venir a Son Angelats i poder disfrutar de veure als nins i nines practicant aquest esport. Se que encara és un esport relativament jove a Sóller, però crec que és una bona oportunitat per a tenir un primer contacte i comprovar que és molt maco i emocionant. Estau tots convidats i a mem si omplin totes les grades i gaudir d’una gran festa!

  Per Toni el març 5, 2010

 4. Des del CVS volem informar-vos de l’acte que tendrà lloc el proper dimecres dia 10 de març a les 19’30 hores a la Sala Magna de l’Ajuntament de Sóller per presentar el CAMPIONAT DE MALLORCA DE VOLEI categoria infantil (masculí i femení)que es durà a terme a Sóller els propers dies 19 i 20 de març.
  Hi estau tots convidats!

  Per Toni el març 5, 2010

 5. Gent agraïda, gent beneïda, aquesta és la magnifica tasca d’un grup de joves esportistes -parlo de Volei- han estat capaços de dur el campionat de Mallorca infantil a Sóller, fita important amics. Els patits que hi participaran gaudiran perquè saben que és important el campionat i perqué aquest cap de setmana seran els protagonistes de l’esport solleric, els grans també gaudirem de veure’ls, i com dèieu no és el més important guanyar si no participar, està clar que a n’enquestés edats s’ha de pensar així i més a un campionat de Mallorca.

  Per Joan Antoni el març 5, 2010

 6. Moltes gracies per divulga coses del nostra deport, ja que feim un deport minoritari i es molt d’agrair aquests comentaris que mus dedicau.
  Coma president del Club volei Soller, vull da ses gracies a tota sa gent que fa feina dins es club per haver pogut dur aquest campionat a Soller. I també vull agrair les facilitats que mus han posat en la cesio del pavelló de Son Angelats, tant el Joventut Mariana, com Hostal Nadal i la col-laboracio de l’ajuntament de Soller. Gracies Joan Antoni per la atenció que mus prestes.

  Per Alfons el març 5, 2010

 7. Hola Joan Antoni, hem elaborat un apartat dins el nostre blog dedicat al Campionat on intentarem publicar totes les novetats referents a aquest event. També tenim intenció de publicar els resultats dels partits tot just hagin acabat, de fer unes petites cròniques de cada un d’ells i de poder fer una galeria de fotos(estam pendents de la disposició tècnica del pavelló en quant a connexió amb internet). La direcció per a poder consultar tot aquest tipus d’informació és:

  http://especialscvs.blogspot.com/

  Esperam que pogueu trobar tota la informació que us sigui necessària.

  Salutacions

  Per Toni el març 9, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.