setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Demanar responsabilitats de la situació del Sóller

9 març 2010 – 23:16

 És del tot just, perquè com diuen Esther i Toni  a les dues darreres  entrades si no sen parla el tema quedarà adormit, és ben hora que partint des de la directiva actual, ens fasin a saber el que hi ha i demanin responsabilitats mitjanant una assemblea general, per favor no ho deixeu, ara més que mai si voleu salvar el Sóller convoqueu una assemblea i tal volta després de demostrar si ha hagut irregularitats en l’anterior gestió, podria haver un suport econòmic important, qui sap.

 1. 11 respostes a “Demanar responsabilitats de la situació del Sóller”

 2. Hola mister. Quant estudiava a Cadis, el Cadiz CF va estar a punt de desapareixer per problemes economics i des de sa directiva, com a darrer intent a la deseperada varen demanar ajuda popular obrint contes a un banc i intentant sensibilitzar a tohom perque fessin donatius per salvar el Cadis.
  I se va salvar, i va pujar a primera 4 anys després. Clar que Sóller no es Cadis ni es sollerics som gaditans…
  Si a Sóller hi ha 14.000 habitants i un 10% s´interssa pel Sóller tenim 1.400 persones. Si la meitat estas disposada a col-laborar amb uns 15 o 20 € com a donatiu tendriem 14.000 €.

  Que no tenc ni idea de si servirien per res, pero a Cadis va funcionar….jo els posaria es 20 €…

  Salut!…

  Per Albert el març 10, 2010

 3. Tot son ideas bones, pero crec que hauriem de intentar que en GUIllEM SEC recuperàs el seu projecta de quant es feren ses eleccions.Tu JOAN ANTONI aquell dia vares pecar de massa bona persona i crec que t’equivocares.ELL coneix bé el FUTBOL BASE , el futbol solleric i te bons contactes per tirar aixó endevant. Salut

  Per lluis socias el març 10, 2010

 4. N´Albert amb molt bon criteri dona primer suport i desprès idees de col•laboració, on ell s’apunta el primer. En Lluís és un Home de futbol i el que diu ho fa de bona intenció a més esta en tot el dret del mon de donar la seva opinió, tot i que s’equivoca perquè jo el dia de les eleccions vaig fer el que la consciència em va dir seguint instruccions del jurista de la federació.En guillem seria un gran president, totalment d´acord.

  Per Joan Antoni el març 10, 2010

 5. Evidentment lo primer es cercar sortida, pero sense que ningu s´escapi de ses seves responsabilitats… salut!

  Per Albert el març 11, 2010

 6. Hola amigos, estoy de acuerdo con JOAN i ESTHER,guillem seria un buen presidente, pero no creo que se atreva a comerse el marrón que dejó la IMPRESENTABLE EX PRESIDENTA.Los que tendrían que hacerse cargo son cualquiera de lo 54 que la votarón,TONI SANCHEZ, CRISTIAN, VICTOR COLOM, RAFEL TORRENS etc.. todos los que he nombrado han sido jugadores del Sóller.Lo podrían intentar, son jovenes ,conocedores del futbol y dieron su aprobación al proyecto espectacular que ha llevado el Sóller a esta situación.Un abrazo y un saludo especial para ALBERT, encuentro tus entradas muy interesantes

  Per el ojo avisor el març 11, 2010

 7. Estic d´acord en que estaria be que agafas es club gent jove, que estimi es club i que sàpiga gestionar. Que per jo no es res mes que gastar dins ses possibilitats des club. Si se pot gastar zero, s´ha de viure amb zero…Salut!

  Per Albert el març 12, 2010

 8. Guiem Sec i Miquel Bestard,agagau el Soller i pujaulo a tercera….mes clar aigua!!!!

  Per toc toc el març 13, 2010

 9. Segur que “Toc Toc” és un entes en futbol aquesta és la solució.

  Per Joan el març 13, 2010

 10. Aixo seria lo millor pel CF sOLLER,es important intentar convencer en GUIEM SEC, segur que sortirian tots els padassos bruts de MARGA SANCHEZ.JOAN ANTONI tu ets amic den sec?podies iniciar una charla amb ell. Que trobes?

  Per lluis socias el març 13, 2010

 11. Resposta a Lluís. Està clar que puc parlar amb Guillem, i aconsellar-lo, sempre que ell vulgui, ell ho sap, però el que no faré és dir-li el que ha de fer.

  Per Joan Antoni el març 14, 2010

 12. Joan se meva entrada no anave

  per aquí, jo deia iniciar algo per motivar-lo,perque avui tu has vist el SÓLLER.Aixo no pot ser,entrenen poc sa lesionan,moltissim expulsats ,sa dinámica no es bona, fa molta estona que vaig el futbol,i aquest equip li vendrá just arribar a final de lliga.TOT AIXÒ HA DE CANVIAR JA

  Per llui socias el març 14, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.