setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Demà gran cita de Volei a Son Angelats. Campionat de Mallorca

18 març 2010 – 7:40

Demà divendres comença el Campionat de Mallorca de Volei  Infantils, on hi ha un amplia participació masculina i femenina. Serà un festa per Volei solleric i tot els destacats de l´illa. Val la pena veure  a totes  les futures estrelles  del Volei Balear a partir de demà i tot el cap de setmana a Son Angelats.

 1. 3 respostes a “Demà gran cita de Volei a Son Angelats. Campionat de Mallorca”

 2. És una molt bona oportunitat per a gaudir d’aquests esport de la mà dels més joves. Jo se que a Sóller hi ha nombrosos aficionats i amants d’aquest esport, i seria una gran felicitat que es passassin per Son Angelats o bé divendres a les 18 o a les 20 hores, o bé dissabte a les 10 o les 12 h o a les 17 o les 19 h.
  Gràcies Joan Antoni i tot l’equip del setmanari per la difusió.

  Per Toni el març 18, 2010

 3. Esperam que vengui molta gent. Per tots es que no conguin es volei segur que es sorprendran de veure el nivell dels jugadors i lo emocionants que siran es partits. Dema es juguen dos partits a les 18:00 h i despres dos mes a les 20:00 h. Tota l´informacio esta penjada a http://www.cvsoller.blogspot.com
  Salut..

  Per Albert el març 19, 2010

 4. Esperam que vengui molta gent. Per tots es que no coneguin es volei segur que es sorprendran de veure el nivell dels jugadors i lo emocionants que siran es partits. Dema es juguen dos partits a les 18:00 h i despres dos mes a les 20:00 h. Tota l´informacio esta penjada a la web del CVS.
  Salut..

  Per Albert el març 19, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.